Header

Hej alla fina!

Har äntligen fått min fina tröja och studentmössa från crownstudent !!!! Är så nöjd! Titta vad fint det är 😍😍

Om ni vill se hur jag designade dem så finns det ett inlägg för ett tag sen med massor information!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

(ser gravid ut på bilderna men det är jag ICKE! No clickbait!!)

Som sagt är dagarna nu så tråkiga! Men nåt som gör det så mycket bättre är Max!! Enligt mig själv, världens bästa person. Allt blir bara så mycket roligare :))) Han är bäst!

Jag har bara pluggat idag och om jag gör det själv tycker jag oftast att det är så tråkigt... Men om jag pluggar med en polare eller Max så blir allt så mycket mer motiverat. Rekomend Rekomend, plugga med polare!

Hoppas ni har haft en fin dag, själv hopps jag på att morgondagen blir mer händelserik men oddsen är låga haha.

Sov gott finisar!

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Det är så sjukt tråkigt just nu i livet känner jag. Ingenting händer utan det är samma sak om och om igen... Behöver resa. Behöver göra något förutom att gå till skolan. Behöver förändring.

Alltså det är så frustrerande haha. Just nu känns livet så väldans trögt bara och det leder ju också till att jag inte har något att skriva här. Supertrist.

Är ju i och för sig snart jullov men det kommer ändå bara gå åt till att plugga så det känns ju också blä. Vill att nåt spännande ska hända snart.

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla fina!

Hoppas ni har haft en fin dag! Själv har jag bara haft två lektioner idag och det har varit skönt. Utöver det har jag mest tagit det lugnt och vintershoppat lite <3

Jag och Sara har också varit på möte med vår handledare för GA och presenterat våra frågeställningar och projektplan inför Kenya. Vi renskrev dessa IG på Babettes Kafferi men skulle inte rekommendera ett besök där faktiskt. Tyckte visserligen att fikat var helt okej men det var ingen toppmysig stämning som jag tycker att det ska vara på fik och inte heller värt varken pengar eller ont i rumpan av hårda stolar haha.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, puss godnatt!

Likes

Comments

Ätbart

Hej!

Jag skäms. Tänker bara säga det. Har varit så dålig på att uppdatera, på alla mina sociala medier med. Har verkligen haft fantasi och ork-brist senaste tiden. Hoppas att det blir bättre snart!

Har idag i vilket fall inte gjort mer än att plugga inför ett matteprov. Inte jättekul... Men det blev scones till frukost i vilket fall så det är alltid något! <3

Hoppas ni har haft det bra!

Likes

Comments

Hej!

Usch vilken dålig uppdatering det har varit här. Skäms. Har varit sjuk länge och har absolut inte gjort någonting vilket resulterat i att jag inte har haft några bilder att dela med mig av. Ett blogginlägg utan bilder tycker jag är så tråkigt! Nu har jag en bild. En bild från när jag och Max igår var och såg Happy Death Day på bio. Väldigt kuslig men också bra!! Rekommenderar rekommenderar.

Har en känsla av att det kommer ytterligare ett inlägg ikväll så jag spar dagens händelser till dess.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej!

Det verkar som att det inte spelar någon roll hur mycket jag sover, jag är trött när jag vaknar upp ändå. Ett tydligt tecken på att man håller på att gå in i väggen men jag tror inte att så är fallet utan jag har nog bara en del sömn att ta igen.

Idag har jag bara pluggat religion för att vi har prov imorgon och det är väl det jag ska fortsätta med till provet är imorgon klockan 8:10. Jätte kul. Eller inte. Det är ett intressant ämne men det är så tråkigt att bara proppa in information som man sedan bara skriver ner och lämnar där på provet för att aldrig minnas det igen. Känns så onödigt på så många plan.

Något annat roligt har inte hänt idag tyvärr men vi får se hur det bli framåt kvällen!

Hoppas ni har haft en bättre måndag!
Kram

Likes

Comments

Samarbete, Design

Hej alla fina!

I samarbete med crownstudent.com har jag fått designa min egen student- tröja och mössa! Det var inte lätt lovar jag med tanke på alla valmöjligheter men visst blev det fint?

Är extra taggad på att få använda tröjan vid min skolas utsprings-tävling och diverse andra aktiviteter under studentveckan! Kommer kännas bra att va lite extra stylish under den perioden 😝

Länk till min egna design på tröjan hittar ni här: TRÖJA

Länk till min egna design på mössan hittar ni här: MÖSSA

Med min rabattkod EMMA15 får ni 15% rabatt på crownstudents hemsida, ange bara koden i kassan och ni är good 2 go!!

Hoppas ni får en bra dag! ☀️

Likes

Comments

Foto, Samarbete

Hej igen!

Äntligen fredag!! Känns så skönt även om jag vet att jag måste både städa och plugga samtidigt som jag har andra saker inplanerade. Men det känns bra att kunna sova ut och ha energi till att göra det som måste göras.

Idag har det varit en ganska lugn dag. Hade sovmorgon och var inte i skolan förens klockan elva. Lämnade in en svenskuppgift på morgonen innan jag åkte, sedan vidare till skolan för att ha partidebatt på skolan. Det var ingen riktig debatt utan en uppgift på samhällskunskapen men det var väldigt kul! Sedan filmade jag in videon till mitt samarbete som troligtvis kommer upp innan helgens slut. Ledtråd på bilderna så jag tror att ni kan gissa vad det är för något.

Efter det var det mössprovning i skolan så jag provade ut min storlek och sedan åkte jag hem till Max och var där hela kvällen. Han ska dock skriva HP imorgon så jag åkte hem tidigt för att han skulle kunna fokusera på det.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig så jag kan vara produktiv imorgon.

Hoppas ni haft en fin dag!
Godnatt

Likes

Comments

Foto

Hej alla fina!

Ännu en pluggdag har passerat. Började klockan åtta imorse och slutade inte förens klockan fyra. Hann med att börja en ”tenta-inlämning” på historian, lyssna på en föreläsare om Hare Krishna (var väldigt lärorikt), förbereda morgondagens partidebatt samt ett engelskaprov. Stress stress stress

Var även hos tandläkaren under dagen och tog röntgenbilder. Ska förhoppningsvis få ta ut min tandställning innan jul men man vet ju aldrig riktigt var tänderna tar en, så att säga.

Har också inlett ett samarbete som kommer komma upp på både min Instagram och här inom snar framtid! Är väldigt taggad på det så det är absolut något som lyfter tillvaron.

Utöver det har jag bildbrist just nu så det får bli ett par på min älskade Max som fotar mig i mina finaste stunder.

Hopps ni har haft en bra dag!

Likes

Comments