Imorgon är det äntligen påsklov! Vad ska ni göra på lovet? Själv så ska jag jobba imorgon kväll och tidigt på fredag åker vi upp till stugan som vi har utanför Jokkmokk.

Idag gick jag, Emma och Jennelie på Wayne's Coffe efter skolan och pluggade lite samhällskunskap. Jag tog bussen hem vid 13 och när jag kom hem hade jag sådan huvudvärk så jag gick och la mig och sov i typ 1,5 h..

Jag tycker att vi kör en frågestund! Ställ frågor så svarar jag på torsdag (31/3) när jag har kommit hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en ganska lugn dag idag, började inte förns 10.05 och då var det spanska som stod på schemat. Jag slutade 15.30 så då tog jag bussen hem och var hemma runt 17, när jag kom hem var det bara att ställa sig och baka för imorgon har jag och Jennelie mattefika. Mattefikat i våran klass är det viktigaste på hela veckan! Det började med att på höstterminen hade vi 2 h och 10 min matte sista lektionen på fredagar, då kom våran lärare på den geniala idéen att vi skulle ha fika varje fredag så att vi skulle orka med.

Efter att jag hade bakat var det bara att ge sig iväg till församlingsgården för att planera inför de kommande konfirmandlägrerna som är i april, fantastiskt fina människor måste jag inflika!

Nu så säger jag god natt och sov sött!

Likes

Comments

Jag vaknade med en enorm nervositet imorse. Jag tror aldrig att jag har varit så nervös i hela mitt liv, det var nämligen dags för första kvalmatchen.

När jag och Jennelie hade kommit till arenan och stämplat in på jobbet så började det äntligen att släppa litegrann. De 2 timmarna innan match som vi jobbar har aldrig känts så långa. Till slut var det äntligen dags för nedsläpp och då var nervositeten som bortblåst. Jag vill tacka alla som kom till Fjällräven Center ikväll, stämningen var magisk! Nu fortsätter vi att kämpa de sista matcherna som är kvar!

(Bilderna är från två andra tillfällen)

Likes

Comments

Nu kämpar vi in i det sista!

Det drar ihop sig för kvalet i år igen.

Jag vet att det har varit en jobbig och svajig säsong för laget, klubben och supportrarna. Jag vet att det är klyschigt, men det är nu dem behöver oss som mest! Köp er biljett så fyller vi Fjällräven Center, kom och skrik med oss på ståplats eller sitt på sittplats och skrik med oss andra! Det är något som vi bör göra, fylla arenan och skrika och hejja allihopa.

Till ni på ståplats: Ni gör ett fantastiskt jobb ni som står och skriker match efter match! Men nu klämmer vi ur det sista krafterna vi har!!

Till ni på sittplats: Ni som kommer match efter match gör också ett fantastiskt jobb som kommer dit. Jag har en liten önskan av er på sittplats; skrik/hejja med oss på ståplats även fast ni sitter ned. Tänk när vi fyller Fjällräven Center, 7350 pers, och vi skriker allihopa! Vi kanske kan bli den sjätte eller tillochmed den sjunde utespelaren som gör det där lilla extra!

Så snälla Modoiter ute i Sverige, ta er till Fjällräven Center eller Tegera Arena och hjälp oss att bära fram laget till seger och SHL-kontrakt 16/17!

Likes

Comments

Jag såg en lista/tag som Gabriella Joss hade gjort och då tänkte jag varför inte? Jag har en ny blogg så ni kanske vill lära känna mig bättre!😃

Jag kommer inte att göra alla frågor men dom flesta😉

1. Vem är din bästa vän? Jennelie,Alice och Anna

2. Vad har du för skostorlek? Mellan 38 och 39

3. Brukar du skratta för dig själv? Aa,ibland.

4. Vilket är ditt favoritnummer? Elva

5. Vad var det senaste du åt? Halvfrusna hallon.

6. Om du var en krita,vilken färg skulle du vara då? Lila tror jag.

7. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Jennelie.

8. TV eller dator? Det beror på,men jag tror dator.

9. Favoritprogram på TV? LÄTT Parneviks!

10. Har du några syskon? Ja,jag har en lillasyster.

11. Längd? Kanske 167 centimeter

12. Hårfärg? Brunt

13. Ögonfärg? Bruna

14. Favorit-högtid? Antingen jul eller nyår.

15. Favorit-månad? Juli eller April

16. Vilken var den senaste filmen du såg? Å gud,jag vet inte. Det kanske var Pitch Perfect 2

17. Favoritdag på året? Antingen min födelsedag eller nyårsafton

18. Choklad eller vanilj? Om det är glass tar jag nog vanilj annars choklad!

19. Vilka böcker läser du just nu? Divergent-triologin

20. Hundar eller katter? Hundar alla dagar i veckan!

21. Favoritblommor? Antingen rosor eller lotusblomman!🌹

22. Höger eller vänsterhänt? Vänsterhänt!

23. Hur många kuddar sover du med? 5 stycken!

24. Saknar du någon? Ja,min favorithäst Amir🐴

25. Vem vill du träffa just nu? Mina klasskompisar faktiskt!

Likes

Comments