Min ork denna vecka verkar vara spårlöst borta. Har ingen lust med något, vill inte upp till skolan, vill inte träffa någon. Vill ligga i sängen och lata mig veckan ut. Det märks verkligen att det börjar bli höst, den årliga "höst depressionen" knappar in. Men man får se allt från en bra sida, höst, det blir fint ute, dricka te och mysa ner sig i ett mjukis set och filtar i soffan.
Imorgon kommer min kära mor på besök medan ena hunden ska opereras. Trevligt med besök ibland. Ibland.

För övrigt, till titeln på inlägget. Var och tatuerade mig igår, första sittningen. Gjorde förjävla ont. Men, det är värt det! (Och ja, det är en björn)

Och som sagt, bilder är inte min starka sida. Men bättre bild kommer upp när jag orkar fixa en.

💘

Likes

Comments

Nu ligger man här, i soffan, med en skål naturgodis och kollar på youtube. Har en uppgift jag måste göra klart inom specialpedagogiken men min hjärna orkar inte, min kropp orkar inte. Tror det har lite med att jag börjar bli förkyld, mitt brorsbarn har legat i feber och min bror är sjuk så antar att dom har smittat mig under fredagens bravader (mamma fyllde 49).
Måste städa lägenheten och diska, men har ingen ork till det heller. Ångesten triggas en aning av att inte få saker och ting gjorda men jag har verkligen inte någon ork idag. Får se hur det blir senare, ikväll.

💘

Likes

Comments

Nu är det år och dagar sedan jag ägde en blogg. Känner att jag kan behöva en för att rent av bara skriva av mig vid det tillfällen som det kan behövas.
Ni som möjligen under alla omständigheter lyckats ta er hit och läser och inte vet vem jag är, så kan ni få en kort introduktion på vem jag är och vad jag gör om dagarna.

Jag heter då Emma och är 21 år gammal. Jag bor i en liten, EXTREMT liten, stad som heter Gimo tillsammans med min sambo Emil. För tillfället läser jag på Komvux här i Gimo till undersköterska och mentalskötare och kommer vara färdig lagom till jul, 22 december för att vara exakt. Kanske inte det mest jobbigaste utbildningen men för en som mig, som inte har något läshuvud, så är alla former av utbildningar en aning tuffa. Det är nämligen så att jag har dyslexi, vilken kanske inte märks här när jag skriver.
(Tack till alla typer av teknik som korrigerar ens felstavningar👏)
Och på grund av detta så kan det bli en liten struggle att hinna i kapp andra och förstå vad det är man läser och vad det är man ska göra med informationen man precis läst. Lider av lite andra psykiska besvär som jag inte känner för att skriva om, men de som känner mig vet om det. I övrigt vad jag gör om dagarna så är det mest att då plugga inför kommande prov och inlämningar samt umgås med nära och kära. Har inte ett så vidare glamoröst liv och kommer troligen inte ha det heller, jag är en helt vanligt tråkig svensk 21-åring som inte vet vad hon vill med livet ännu.

Det kommer troligen vara en aning bild-tomt här då jag inte är världens bästa på att fota saker och inte har så intressanta foton att dela med mig av, någon kanske kommer upp. Vi får se. Men tillsvidare så får du som läst ha en bra fortsatt dag.

💘

Likes

Comments