Vecka 20.

(hallå vad hände med de två första veckorna av maj?? poff så var de borta). Tycker att vecka 20 säger lite "nu är det himla nära sommarlov" OCH så är det ju faktiskt. Tiden bara flyter iväg men jag klagar inte för om lite mer än en vecka åker jag & D till Budapest. Fyfan vad peppigt!! Nu tar vi en titt på min veckoplanering för vecka 20;

🐰 måndag: föreläsning 10 till 12 och sedan blir det jobb med grupparbete som gäller. Blir häng i bibblan på kau och förhoppningsvis får vi lite plugg gjort också. På kvällen ska jag testa ännu ett nytt pass (!!) nämligen tabata!!

🐰 tisdag: föreläsning på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag ha en dubbel-körlektion. yesyes vad jag kämpar på det körkortet nu. Var ute och övningskörde i två timmar (!) idag. Riktigt bra jobbat om jag får säga så själv.

🐰 onsdag: LEDIG!! inga föreläsningar så det är ju gött. Ska plugga lite körkortsteori och förhoppningsvis hänga med nån fin vän under dagen så får något roligt att hitta på.

🐰 torsdag: föreläsning mellan 10 till 12 (tjatigt much??). Inget annat planerat utöver det. Skulle vilja gå ut på korri här i stan, men...

🐰 fredag: har redovisning för grupparbetet kl 8.15 aka omänskligt tidigt för en student som jag som vant mig vid 10.15/13.15.

🐰 lördag & söndag: väljer att klumpa ihop dessa dagar då jag ska jobba gärnet då. Långa pass båda dagarna, men det kommer sitta fint i plånkan. sen har jag bara måndagen på mig och sen åker vi till BUDAPEST!! weei.

(dreaming of Budapest💛) Har ni föresten några bra budapest-måsten/tips PLS let me know! KRAM.

Gillar

Kommentarer

Corina,
Vad kul med Budapest 😊 Lycka till med plugg och allt under veckan.
corinas.for.me
Celine,
Budapest, alltså wow så avis jag blir!
celinelf.blogg.se
Meg,
men åh vad kul med Budapest, var där förra året! Åk upp till Buda Castle för att njuta av solnedgången över staden sent på eftermiddagen, och käka på Kiosk (trendig restaurang) vid floden 😊
megs.blogg.se/