emmabroberg

Idag hade jag en så himla bra och lugn morgon. Jag vaknade och kände hur det tryckte lite över bröstet, jag låg kvar i sängen och tittade igenom alla de sociala medierna som tyvärr mer är en rutin än något jag faktiskt vill göra på morgonen och kände hur klumpen växte. Sedan tog jag mig i kragen och gick upp, slängde ihop en god avokadomacka och begav mig sedan ut för en morgonpromenad.

Jag vet inte vad det är som gör att jag blir så himla lugn av att bara komma ut sådär på morgonen. Andas den friska luften och se solen stråla genom träden. Känna doften av skog och snabbt springa mellan olika avsatser i skogsstigen, känna pulsen höjas samtidigt som en podd spelas i mina öron. Känna hur hjärtat pumpar i bröstet och hur min kropp faktiskt bara vill vill vill röra på sig. Mitt psyke går som i extas och jag känner mig mer fri än någonsin annars.

Att få en sådan start på min dag gör så himla mycket för mig. Att komma in efter promenaden och känna mig alldeles lätt i bröstet, ta några djupa andetag i sukhasana och göra några få minuter av lugn yoga gör att min kropp bara varvar ner på ett sätt som jag inte ens kan beskriva. Det blir nästan som på gränsen till andligt nu när jag tänker på det.

För att sedan brygga en kopp kaffe och med varm mjölk i för att nå den runda smaken mot mina smaklökar. Och sen, sen är jag redo för att starta min dag. 💘

Ögonblick från morgonen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments