En ny kompanjon: lightroom.

HEJ bloggis. Jag har under förmiddagen suttit och pluggat inför min stundande tenta nästa lördag. Nu har jag tagit en välförtjänt paus och sitter och pratar med bästa vännen samtidigt som jag trixar med min nyfunna kompanjon: Lightroom. Varför i hela världen har jag inte hittat det innan??? Sällan har jag använt ett så pass lätt hanterligt program för bildredigering. NU jäklar ska det bli mycket bilder här på bloggis. weeei.

Eftersom jag nu lekt runt i detta fantastiska program fick jag fram lite helt slumpmässiga bilder från hösten från kameran min. Vi tittar efter på lite ögonblick från hösten: le go!!

En september-morgon med nybakade scones och frukost med min favorit. När sconsen är så varma att både smöret och osten smälter ner. Mmmm. Vattnas i munnen typ nu.

En bästa vän på besök. 💜

Drinkar och lite dessertost som vi njöt av över lite sällskapsspel och skratt. Vid samma tillfälle som ovan.

En fin dikt från en bok gjord av en läkare som tecknat ner efterhand genom sin tjänst. Så hjärtskärande och fina.

Fina Budapest från en av de högsta utkikspunkterna! HUR fin stad? Vill åka dit igen igen och äta billig mat, dricka goda (och billiga) drinkar och bara se nytt. Tänk vad uppfyllande det kan vara att se nya saker. Vad man växer av det. Hoppas jag snart får uppleva mer nytt. Spånar på en eventuell tågluff i sommar... vore en dröm!

Gillar

Kommentarer