TACK-sittning!

I torsdags roddade jag tillsammans ett gäng från min nollnings-grupp den traditionella tack-sittningen för att tacka faddrar och generaler för nollningen. Av detta har jag nått lite nya lärdomar i mitt 20-åriga liv:

1. det är sjukt mycket mer jobb än vad jag trodde att dra ihop en sittning
2. det är svårt att få tag på nattklubbsansvariga
3. man ska skapa ett offentligt evenemang på fb så man inte missar någon viktig
4. det är skitkul att få planera!!!
5. helium är dyrt men väldigt roligt :p
6. talar man inför 90 personer på skånska ska man stå still och prata långsamtoch inte kalla rökning för "förgifta era lungor".... MEN allt som allt var vi som roddade väldigt nöjda med kvällen och jag hoppas att alla andra också var det.

Som lovat har jag knäppt av lite bilder under kvällen - till min förvåning dagen efter hade jag också gjort det. Trodde verkligen att jag skulle glömma det helt och bara dansadansa som det brukar bli...

Kvällen började hemma hos Dennis med hela fina gänget! Där styrde vi ihop en sangria (som jag tyvärr inte hann smaka pga fix inför sittningen). Men oavsett - hur mysigt som helst att ses alla innan. Alla var så fina och vi skrev dikter i Annas diktbok (hon var utklädd till författare).

Alla favoriter minus Mikaela! Så glad att jag träffat ett så fint, stort och mysigt gäng. Alla dagar blir lättare med dem.

SÅHÄR fint pyntade vi på klubben!! Kan ni gissa vilket tema? Kanske svårt. Men det var High School Reunion! Temat på vår nollning var nämligen High School så då tänkte vi vad passar då bättre än reunion sådär några månader senare? Tyckte det var ett alldeles ypperligt tema. Så folk var utklädda saker på teman: "hur gick det egentligen? följde du dina barndomsdrömmar eller gick det fel på vägen?"

På detta vis ^ började kvällen för alla gäster. En fördrink i handen och sedan var det mingel! Och jag var tvungen att ta bild på dessa ljus HUR COOLA? Det är alltså helt vanliga flaskor och sen ljus som bara runnit och runnit. Var lite paff där ett tag för tycker det ser så coolt ut.

Sen var det fotodags!!! 

Jag och bästa Johan. 💛 Så glad att vi valde samma kurs i Stats i våras och har gått tillsammans även nu.

Lelle gänget igen! Kan ni se vad jag är? Tror inte det var så många som förstod - men när jag väl berättade blev det nog ganska självklart. Jag var crazy bunny lady! 🐰 jag menar om allt går åt helvete i livet tänker jag köpa mig två kaniner och bara gosa med dem. Sen kanske dem kan få lite ungar och dem ungarna lite ungar osv. Hehe. :-)
Lite andra i gänget var: hollywood-fru, konstnär, författare, pressfotograf, flygvärdinna, idrottslärare!

I dimman och tequilaaaa.

Jag och bästa Elin. 💛 och cirkus det bästa citatet på citygrillen aka stans bästa fyllekäk av fina Anna. 💗

Allt som allt: en jättefin kväll. Tack livet för att jag får sådana här minnen i min studentstad. PUSS.

Gillar

Kommentarer