Onsdagen i mat.

Hej bloggis. Känner mig så trött på mina vanliga dag i bilder så tänkte varför inte testa något nytt??? Nytt förnyar osv. Så här är min lilla onsdag i mat. Aka i vad jag ätit under dagen minus lunch för det glömde jag. Såri för det.

FRUKOST! 🍳 tillsammans med D, vilket är väldigt sällan så det var mysigt. I vanliga fall stressar vi båda runt och springer om varandra med frukosten men idag blev det en mysfrukost. Vad är ett bättre sätt att starta dagen på än det?

PLUS att jag
1. Gick upp kl 6.57
2. Tvättade från 7-9
3. Var ändå på uni kl 9.30 även fast jag inte hade föreläsning förrn 13!
Wei go me eller något sånt.

MIDDAG. Blev en ensammiddag då D är iväg på annat ikväll. Men är ganska bra på att vara själv om jag får säga så. Det blev i alla fall svamp- och- bacon pasta med krämig sås och sallad. Mmmm. 🥒

Snabbt recept:
🍝 Koka upp pastavatten, häll i spagetti o koka i ca nio minuter för al dente
🍝 Stek bacon och svamp i stekpannan, häll i lite vad du har hemma. Jag tog: creme fraschie, matlagningsgrädde och mjölk.
🍝 gör en god sallad på sånt du gillar.

När en har mens är det ju cirka obligatoriskt att lyxa till det en vanlig onsdag (eller lillördag beroende på hur man ser det halvtomt eller halvfullt osv??). Så jag poppade mig lite popcorn. Tyvärr blev de lite brända men vad gör det finns inte så mycket godare än poppad majs ändå.

Imorgon är det dags för tacksittning med tema och utklädnad och bubbel. Jag ska knäppa av bilder så jag kan visa (håll tummarna att jag kommer ihåg).

PUSSAR!

Gillar

Kommentarer