Måndagen den tjugonde november.

Godmorgon bloggis! Idag är det måndag, solen skiner utanför och jag har inget planerat för dagen, förutom ett snabbt möte på uni. Eftersom jag jobbade hela helgen är det skönt att få en liten extra ledig dag hemma såhär på måndagen. Dessutom ca det bästa sättet att starta en ny vecka på ju.

Tankar inför veckan:
- tror att det kan bli en fin vecka; har lagom mycket föreläsningar, en del plugg som ska undan men också roliga saker att göra. Ska träffa en kompis på onsdag, rodda tack-sittning tillsammans med några andra på torsdag och sen i helgen är jag ledig (längesedan jag var ledig under en helg).
- funderar just nu på hur jag ska få in träningen - då jag missar min rutinträning på onsdag.
- tänker att jag måste börja planera julklappar och köpa hem adventsljusstakar och sådant när lönen kommer på fredag. Snart är det ju december???
- ser framemot att ta igen lite förlorad tid med D i helgen.

Såhär började jag denna dagen:

Möttes av detta när jag gick upp och in i vardagsrummet. Ljusljusljus (egentligen helt galet hur glad en kan bli av lite ljus och sol under denna årstid). Tror jag ska bege mig ut på en liten promenad för att få lite sol på näsan och knapra i mig den sista D-vitaminen senare (om det ens går längre?).

Gjorde mig två mackor och drack ett glas apelsin-och-mango-juice. Så gott.

Valde muminkopp för dagen och det blev denna ovan. Ganska så passande när snön ligger krispig utanför. Det svarta kaffet i min kopp påminner mig om att jag måste handla mjölk idag. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och skriva ihop ett litet inlägg om de senaste #metoo-förgreningarna inom teatervärlden, politiken och teknik-världen. Håll utkik!! 

PUSS!

Gillar

Kommentarer