Kan en kvinna få leva?

Hej bloggis! Jag kämpar på med min hemtenta i stats a och solen skiner utanför. Jag vill bara ut ut ut och få lite fler fräknar på näsan min. Igår var jag och ett gäng finisar på båten här i Karlstad och GUD vad mysigt det var där. Mitt nya favvoställe tror jag.

Idag kände jag att det minsann var dags för lite (eller mycket) feminism här på bloggen. Idag behövs den peppen, idag behövs kampen och idag behövs det att vi kvinnor stöttar kvinnor. Och den viktigaste frågan av alla: kan en kvinna få leva eller? Kan en kvinna få ha lite hår på benen? Kan en kvinna få gå på stranden utan att bli sexualiserad? Kan en kvinna få dansa på klubben utan att bli tafsad på? Kan en kvinna få känna känslor utan att bli kallad dramaqueen?
KAN EN KVINNA FÅ LEVA ELLER.

bild nummer två här är nog det klockrenaste jag läst på länge.

Till alla starka kvinnor där ute. FYFAN vad ni är starka. Vad ni är bra och fina. 💛 Tillsammans tar vi denna kamp. Tillsammans tillsammans. För en bättre värld för våra döttrar, för en bättre värld för alla.

Gillar

Kommentarer

anneli,
Håller med dig! mer pepp och kärlek till starka kvinnor 😊
anneliblom.se/
Diana,
Härligt peppande bilder! Tack för det och för ett bra inlägg! 😊
ddianasliv.blogg.se
FILIPPA,
SÅ bra skrivet!
filippalofsved.se
tuvabjornwall
tuvabjornwall,
lovisaastrom
lovisaastrom,
Superbra skrivet!
nouw.com/lovisaastrom
LIENE,
Karlstad är så fin stad tycker jag 😊
liene.blogg.se
carolineanette
carolineanette,
Åh heja dig och dina åsikter! <3
nouw.com/carolineanette
johannalouize
johannalouize,
Behövs verkligen lite extra feminism i varje persons vardag. Älskar dessutom den första bilden på flickan, så sjukt cool!
nouw.com/johannalouize