Höj vardagspeppen!

Hej bloggen. För två timmar sedan rullade mitt tåg in på spåret i Lund, regnet droppade men när jag satt på bussen hem sprack det upp. Jag och mamma gick hem tillsammans i solsken (!!). Jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem; förutom att gosa med kaninen min, prata med mamma och andas i den trygga atmosfären här. Har en hel del roligt inplanerat för dagarna framåt och känner mig tacksam och glad för det.

Då jag inte har med mig min laptop, tog jag tag i att rensa min stackars ipad som fått stå ut med att jag irriterat klickat bort alla programuppdateringar och bara låtit appar ligga i en enda röra. Så vill jag inte ha det. Tänker att paddan min ska ge min inspiration liksom, inte bara ligga och damma. Jag kånkar ändå runt på den varje dag liksom. Tänkt som gjort (tror det är mitt nya favorituttryck), gjorde jag en liten uppdatering på paddan min.

Förebilderna var så tråkiga att vi skippar dem. Jag fann dessa fina bakgrunder på appen 10000+ wallpapers.

Hittade MASSOR av annat fint och inspirerade. Så trixande och valde en hel del innan jag bestämde mig.

Men tillslut bestämde jag mig för dessa:

Hur peppigt är inte detta? 🌿🌟🌸 Att låsa upp ipaden och mötas av sånt här fint. Jag måste bli bättre på att finna små saker i vardagen, som är enkla som att byta bakgrundsbild eller att organisera om i telefonen, för att höja vardagspeppen! Viktigare än vad jag vill erkänna för mig själv.

DÄRFÖR, skickar jag härmed ut en utmaning till er alla i cybervärlden: rensa ut, byt ut och höj peppen!

PEPPKRAM.

  • Tips

Gillar

Kommentarer