Ett foto i timmen

Hej bloggen. Jag har jobbat hela dagen och har nu en ensamkväll hemma i soffan. Jag har käkat pasta med sås och fetaost (<3), mumsat på godis från hemmakväll (klarade hela veckans godisförbud YEY) och tittat på serier. Har en del hel bilder på lager från min vecka och i torsdags testade jag på det här med att ta ett foto i timmen. Det blev inte riktigt hela dagen ut för jag hade det så fint på kvällen. Men men. Ett bra tecken. 🍓 Vi kör en standard tidsresa vettja!! ↓​

9.10 ish. Börjar dagen med frulle; yoghurt med havreringar och proviva med smak av svartvinbär. ☕

9.50. Väljer kläder förgäves och efter många om och men bestämmer jag mig för kläderna ovan!

👠 byxor från Rodebjer, tröja från brandy melville, bralette från vila, skor från vans.

11.00. Sitter på föreläsning och lär mig om universella värden samtidigt som mina tankar försvinner iväg kring universala saker... filosofen Emma som jag är. Köpte mig en kopp latte machiato i pausen på föreläsning SÅ GOD.

13.15. Efter en stunds arbetande med grupparbete, blev det sallad till lunch och kåren bjöd på tårta (pga fyller 50 år HURRAHURRA) så det tackade jag inte nej till.

15.00. Beger mig hemåt och i brevlådan har det trillat in TVÅ paket!!! Båda fyllda med silveringar till mina öron. Så jag tvättar och fixar med mitt nytagna (eller nu 6 veckor gamla hål = OK att byta) och sätter i en silverring!! Blev så nöjd.

17.13. Fixar till mig lite; bättrar på smink, fluffar till håret och allt därtill - för jag skulle iväg och dricka öl!!! Vi började på bishops vid älven och kom inte så mycket längre än citygrillen med världsgoda falafeln till middag. OCH hur snygg är inte handväskan jag har på bilden??? Alltså💗 Från stella mcartney och lånad av Sarah. En dag ska jag köpa mig en egen.

Karlstad lika fint som vanligt börjar bli trött på att du alltid är så fin. Vad för dåligt ska man säga om en stad som denna??

Hemåt när det mörknat med lätthet i bröstet. Jag var så fylld av skratt och lugn när jag gick ifrån mina vänner. Att man så enkelt kan hitta så rätt i en helt ny stad. Blir glad varje gång jag tänker på det. Väl hemma somnade jag på kudden snabbt som blixten, men med ett leende på läpparna. Var så nöjd med allt. Med livet. Tror fan att den bästa känslan i livet är att somna och känna sig glad nöjd lugn. Vill alltid somna och känna så.

PUSSAR.

Gillar

Kommentarer

Pauline,
sååå kul inlägg 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se