En söndag i livet.

Hej bloggis. Känt mig extra sugen på att skriva någon form av sammanfattning idag då jag känner att jag bara vill fly nuet. Det blir för mycket ibland och då älskar jag att tänka tillbaka på sånt fint som jag har gjort. I lördags jobbade jag hela dagen (weeei vad bra jag är!! har haft en hel del ångest kopplat till jobbet så känner mig som världens POWERlady när jag klarat ett pass). I söndags bestämde jag mig för att belöna mig själv. Först övningskörde jag, sedan mötte jag upp D & Johan för att åka till Mariebergsskogen.

Lämnade denna gosiga supermjuka alldeles nybäddade säng och begav mig ut i regnet.

FRAMME! var galet regnigt som nämnt. Men tycker ändå att det är fint nere vid Viken, trots att regnet hängde i luften så som det gjorde i söndags. Jag hade ingen mössa eller paraply med mig så det var bara att gå i regnet och låta håret locka sig precis som det ville. Det var väldigt befriande för mig. Är så van vid att hata lockarna i mitt hår.

Anledningen till att jag jättejättegärna ville åka dit var för att jag någon vecka tidigare varit där och hittat den sötaste kaninen i HELA världen (förutom min lilla kanin där hemma). Jag döpte kaninen till Ture och tittade på mina bilder på honom när jag var ledsen. MEN det visade sig att Ture inte var en Ture för Ture hade fått ungar!!!!! alltså titta så G.A.L.E.T söta. 🐰 Jag spenderade tjugofem minuter genom att bara titta på dem och kunde stannat längre...

Vid ett tillfälle satte dem sig SÅHÄR ↑ och mitt hjärta smälte. De var så himla små också, så pass små att de ibland trillade när de skulle hoppa för att deras små små ben inte riktigt bar dem till 100% än. Min kaninkärlek växte med ytterligare 1000.

🎈efter en stund bland djuren rörde vi oss hemåt mot Sarah och hade världens mysfika. Välbehövligt och ett perfekt vis att avsluta veckan på. Så glad att jag funnit nya jättefina personer här i Karlstad att hänga med. Det är guldvärt.

På kvällen såg himmeln ut såhär och jag kunde inte låta bli att ta en bild. Fascineras något enormt av himlavalv och deras oändlighet. Försöker få mig själv att greppa hur jorden kan vara rund utan att det egentligen finns någon kant. Fortsätter man 1000 km åt höger så ändras inget. Tyngdkraften håller en kvar fast man kan vara på andra sidan jorden (upp och ner från där man var från början). Sånt spenderar jag mina kvällar att tänka över heheh.

Nu ska jag surfa på lite Budapest-guider!! Sov så gott. KRAM.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad söta dom var!! <33
nouw.com/matildaberlin
Anita,
Så söta kaniner! 😃
siliiins.blogg.se/
ISA,
first of all: du ska vara fett jävla stolt med bedriften med jobbet. Sånt där kan vara sjukt kämpigt. you go <3 Och den där kaninbilden kan vara årets bild ju!? ser ut som de håller varann om ryggen nästan, haha!
www.isabyl.se
tildabarkselius
tildabarkselius,
Men oj oj oj så söta kaniner!!
nouw.com/tildabarkselius
A M,
Det var det sötaste jag sett på länge!! Härlig söndag!
sv: Ja den blev helt okej, tack finaste du!! Detsamma!
Kram <3
alicemalmstrom.blogg.se
Angelica,
Åååh, vilka söta ninisar!!
angelchanelle.blogg.se
Moa Sandberg,
Sååå fina bilder!!
Passa på att ställa frågor till mig påååå --> moasandberg.se
moasandberg.se
FILIPPA,
Men åh kaninerna!
filippalofsved.se
carolineanette
carolineanette,
Hoppas ångesten dämpas snart! Kram
nouw.com/carolineanette
Celine,