emmabroberg

Hittade denna listan för några månader sen och är som känt ett stort fan av listor(<3) så var tvungen. Fint att se tillbaka på ett ynka halvår av livet och känna att det gett mig så himla himla mycket. Hoppas att det alltid förblir så.

Vad var bäst?
Att jag vågade ta steget den 14 januari och flytta 50 mil hemifrån till en ny stad. Att få bo ihop med D efter 1,5 år av distansförhållande och att lära känna nya fina personer samt nya sidor av mig själv.

Vad var sämst?
Saknaden efter familjen, vänner och tryggheten - framförallt de första månaderna. Att känna mig ensam och utan vänner till en början.

Två jag saknat; bästa vännen och lilla fluffbollen, älsklingskaninen<33.

Vilken månad var din favorit?
Det var nog maj månad. Våren var på ingång, jag hittade på en massa roligt med vänner (utgångar, första uteserveringen, myskvällar och korri-torsdag= ett måste här i Karlstad). Och så resan till Budapest!

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Att flytta hemifrån, flytta till en ny stad, plugga i en ny stad, bli sambo, kompisdejta, började träna grupppass regelbundet, sköta om och lära mig om växter och säkert mycket mer.

Har du rest?
Ja! Jag och D var i Budapest i slutet av maj och det var så himla fint.

Budapest!! Jag gillar dig.

Vad har varit svårast?
Att känna att jag är en självklar del av ett umgänge så som jag kände hemma i Skåne. Ofta har jag bara känt mig som "den nyinflyttade" eller "flickvännen". Att själv forma mig ett liv här, oberoende av min pojkvän.

Har du lärt dig något?
JA, gud ja. Jag har lärt mig att våga ta steget och börja prata med folk, våga fråga någon jag tycker verkar snäll om hen vill ses på en fika, vågat kompisdejta, lärt mig att ta hand om ett hem mer och mer, att laga mat och finna det stimulerande i att laga ihop något riktigt gott. Säkert mycket annat också men inget mer jag kan komma på nu.

Har du längtat efter något?
Tryggheten i ett umgänge som man är en självklar del av.

Har du saknat något?
Familjen och bästa vännerna från Skåne. Varje varje dag.

Vad har varit soundtracket?
Hmm.. det måste nog vara Jakob Hellmans "....Och det stora havet".

HUR fin stad? Hallå eller.

Hade du några mål för halva 2017?
Att lära känna nya personer i min nya stad typ. Och det har jag gjort.

Vad ser du framemot utav resten av året?
Att påbörja min nya utbildning (!!), vara med på nollning, lära känna fler, lära mig om det som jag (förmodligen) vill jobba med. Planera en kommande eventuell tågluff nästa sommar och bara få fortsätta växa och lära mig nya saker om mig själv och om livet.

En del av lilla hemmet.

Jag och D, en gång på besök i Lund och en annan utanför Lidköping.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments