Är det här det är party?

Hej kompis! I torsdags förra veckan hade jag & D inflyttningsfest (bättre sent än aldrig, vi har ju bott här sen januari). Jag var så himla pepp hela veckan innan, supertaggad under dagen och det hela slutade med en SUPER-kväll. Häng med massa fina personer, skratt, fuldans, findans och utgång. (Till och med min bästa vän från Lund som spontan åkte till oss), folk från uni, från mst och flera av D:s kompisar som jag inte träffat förut. Då det var både min & D:s första inflyttningsfest någonsin ville vi gå all in och pynta, fixa och greja!! Det gjorde vi och vips vad fint och festligt det blev.

Tänkte att ni ska få komma på festen en stund. Sådär i efterhand, hänga med på hur det såg ut! SWISH i tiden.

VÄLKOMMEN IN! Så här såg pyntet ut från hallen. Visst blir en spänd på vad sm gömmer sig där inne?

Vi införskaffade oss både vimplar och en gigantisk mån-ballong som skymtas i bakgrunden! Vimplarna från PARTAJ här i Karlstad och ballongen från Lagerhaus rea. Vi betalade bara 20 pix för den!! Så STEG 1 för bra fest: PYNT! (av alla olika slag, skulle helst velat ha fler ballonger, serpentiner och party-hattar men stundent-plånkan sa nej)

Här ser ni en bättre bild på månen! HUR FIN? Det ser ut som den är en heliumballong men tro det eller ej, det är bara koldioxid och lite restprodukter från lungorna våra. Hänger man upp den i taket fullföljs illusionen. STEG 2 för bra fest: skapa illusioner av festliga saker, ex heliumballonger.

I köket, ovanför matbordet vårt (vilken man ser från hallen, direkt när man kommer in), satte vi upp lite silverpapper (festligt som bara den ju) och skrev HEJ! vi tänkte skriva välkomna, men det blev så himla långt. Notera martiniglaset. STEG 3 för bra fest: välkomna dina gäster direkt!! (perfekt sätt att skriva en lapp, om du minglar)

Efter att jag fixat mig aka sminkat eyeliner, mörk ögonskugga och böjt in mitt hår till ett fluff (bästa jag vet är när mitt hår är fluffigt) satte jag på hög musik och dansade runt lite. Bästa sättet att peppa igång inför en fest. Helst ska en ha musiken till sminkningen också. STEG 4 för bra fest: smygstarta dansen innan folket anländer.

Och inte nog med allt pynt, så var ljusinsläppet från våra fönster m.a.g.i.s.k.t. Titta bara vid mina blommor till vänster. Tänk vad kul en kan ha det med förberedelserna inför en fest och sedan på festen. Det var allt för nu. Hoppas ni kände er välkomna till en mini-verision av vår inflyttningsfest!! STEG 5 för bra fest: ha galet kul och dansa till du inte kan stå längre.

Nu ska jag snart kila in till stan för att klippa mig! Längtar till ett kortare och då också fluffigare hår. KRAM.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

carolineanette
carolineanette,
Vad kul med inflyttningsfest 😃
nouw.com/carolineanette
iidajjohansson
iidajjohansson,
Åh vad roligt med inflyttningsfest!! 😃
nouw.com/iidajjohansson
tildabarkselius
tildabarkselius,
Underbar guide för en lyckad fest, och himla kul med inflyttningsfest också!
nouw.com/tildabarkselius
Heléna,
Så mysigt! Roligt att du ville dela med dig 😃 Hoppas du får en fin fortsättning på veckan fina Emma 😃 Kram <3
helna.blogg.se
Angelica,
Men åååh, vad fint!
angelchanelle.se
tuvabjornwall
tuvabjornwall,
Men åh vad kul, och fint!! 😃
nouw.com/tuvabjornwall
Afroswedish
Afroswedish,
du har så fina bilder:D!
nouw.com/afroswedish
fridachristinas
fridachristinas,
Låter som en riktigt härlig kväll, och det är verkligen något alldeles speciellt med ens första lägenhet!
nouw.com/fridachristinas