Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ny byter jag bloggportal till www.blogg.se! Hejdå dåliga, fula nattstad :D

www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se www.ebreitenfellner.blogg.se 

Likes

Comments

Mamma kämpar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det går rykten om att Justin ska ha börjat knarka.. Det finns till och med bildbevis. Vill inteeeee!

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från PW. Har precis gjort mig en god banan och hallonsmoothie som jag ska dricka till en bra film! Hoppas ni får en fin eftermiddag.

Likes

Comments

Igår var jag på gymmet tillsammans med mamma. Vi började med att värma upp på bandet i tjugo minuter, halva tiden i uppförs backe och resten på rak mark. Sedan styrketränade vi mage, rygg, ben och rumpa, det var riktigt gött och jag blir bara mer motiverad för varje dag som går. Evelina åkte hem för en stund sedan och snart ska jag och mamma bege oss ut på en powerwalk, vi ska gå en runda som är en mil ungefär! Efter det ska jag göra mig en god fruktsmoothie och ta en lång dusch samt plugga.. Orkar inte. Vi hörs senare!

Likes

CommentsLikes

Comments

Sitter på mitt rum nuuu, lyssnar på Willow Smith tillsammans med Evelina. Mys! I morgon blir det nog stan med Evelina, hehe. Men hörs i morgon.

Lyssna på denna grymma låten! Tolv år och så sjukt duktig.. Mållös typ. 


Likes

CommentsLikes

Comments