Tänkte skriva lite grann om huset så ni som är intresserade får veta mer om det!

Jag och Viktor köpte vårt hus i slutet av 2016, jag var då 20 år, Viktor var 22 år. Vi skrev sista kontraktet och flyttade in den 23 Januari (Snart ett år sen!!). Vi trivdes inte alls i lägenhet och varenda möjlighet vi fick var vi utanför lägenheten, åkte bil, vandra eller bara undvek den. Den var otroligt mysig och jätte fin. Vi har många fina minnen där ifrån men lägenhet var inget för oss. Nu i huset känns allt så rätt och vi trivs mer än jag trodde vi skulle göra. Huset har i nuläget 3 toaletter, 3 sovrum, 2 stora vardagsrum, ett kök, tvättstuga, två stora förråd, garage för två bilar och ett förråd ute. Vi använder ena sovrummet som ett kontor och sovrummet vi har uppe är gästrum. Det finns så otroligt mycket möjligheter med vårt hus och vi har redan nu stora planer och börjat ändra planlösningen lite.

Men hur mycket har vi gjort på ett år? Vi har bara börjat på nedre plan än så länge. Vi började med badrummet då vi flyttade in, de är 3 toaletter i vårat hus men bara ett badrum så vi började med det och vi blev enormt nöjda. Sen efter det så har vi rivit en vägg för att öppna upp sovrummet större, vi har öppnat upp mellan kök/vardagsrum en bit. Målat alla tak, lagt nytt sammanhängande golv i alla rum, tapetserat alla väggar och nu är projekt att måla om trappan. Jag är jätte nöjd med alla val vi gjort hittills och de lär bara fortsätta. Vi har sån tur att vi är väldigt överens stilmässigt och förbättrar bara varandras idéer. Här får ni se två bilder jag hade på mobilen från huset. Återkommer i ett annat inlägg med bilder från insidan , andra vinklar, tankar och idéer!

Här är faktiskt våran första bild som vi tog på huset. Minns inte ifall vi bestämt oss för det eller ifall vi bara var väldigt intresserade. Våra planer för utsidan här på framsidan är stora. Bland annat måla om, en till port till garaget och bygga om det. planera en mysig framsida på gräset och göra om uppfarten. Men närmast är målandet och en till port då de är plats inne i garaget redan nu!

Här ser ni våran underbara baksida. Hur underbart är de inte att bo 5 minuter från stan och ändå ha såhär fritt? Står här på kanten av gården och fotar utåt så den är bredare också än vad man ser. Jag känner verkligen att frihet är viktigt för mig och då att jag har möjlighet att kunna gå ut och sola på sommaren eller plantera jordgubbar, eller bara kunna släppa ut hunden är en dröm som nu är möjlig. Planerna här för bakgården är att göra nå staket/häck runt tomten för att vi ska kunna ha hunden ute lös. Bygga nå soldäck, alternativt göra om inglasningen som vi har (är bakom där jag tog kortet). Sen har vi massa mer planer men detta är inte lika aktuellt haha. Sen har vi planer för baksidan av huset men dom håller jag på ett tag till ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va kul att du hittade hit! Jag heter Emma Brännvall och är 21 år. Jag bor i Djupviken med min livskärlek Viktor i vårt hus som vi köpte i januari 2017. Vi har även en hund som heter Turbo som är två år nu i februari. I min blogg kan ni följa med på mina äventyr bland shopping, renovering, träning och allt annat som pågår i mitt liv. Är jag inte hemma så spenderar jag gärna tid i stugan långt borta från stan eller är ute på andra äventyr och utforskar nya platser. Jag och min sambo är väldigt spontana av oss så jag hoppas du kommer tycka det är intressant och mysigt att följa med här!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg!

Likes

Comments