Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft tre dagar ledigt så ikväll började jag på min 6dagarsvecka. Känns drygt.

I helgen har jag tagit det lugnt bara, Pontus, Anton och Elise sov hos mig lördag- söndag. Och i söndags drog vi till skidbacken, strålande väder alltså! Underbart!!☀️

Likes

Comments

Jobbade dag idag. Mötte upp Lovisa vid 06.00 sen trampade vi tillsammans mot jobbet. Det var tre sjuksköterskor och två undersköterskor imorse, men just nu hade vi inte fullt på avdelningen och eftersom vi är så jäkla duktiga så har det gått hur bra som helst!

Kom hem vid 16, la mig i sängen och somnade och vaknade vid 21.30. Jag drömde att jag och sjuksköterskan jag jobbade med åkte på en roadtrip och skulle lyssna på Lasse Stefanz, synd det bara var en dröm. 😉

Ikväll var det värsta polispådraget här på Frösön, jag vet inte om dom har fått tag i gärningsmännen än så jag vågar inte sova.. Löjligt jag vet.

Men jag ska fortsätta kika lite på tv, är ju ledig imorgon. Fast vem vet, dom kanske ringer in mig, någon lär säkert vara sjuk. Annars så ska jag till biblioteket med Madelene.

Godnatt och sov så gott.
💗

Likes

Comments

Jag och Anna gick ut och tog en drink igår, supertrevligt. Träffade även Daniella och Amanda😊

Ikväll har jag jobbat, vi var endast fem stycken som jobbade, men det gick bra. Vi är så bra!! Spännande att se hur morgondagen ser ut då det är folk sjuka då också. Känns lite jobbigt att gå dit faktiskt, när vi hade några tomplatser, för det fylls snabbt på igen. Men det är ingen mening att ha ångest över det, det kan lika gärna vara superbra också.

Nu måste jag sova så jag tar mig upp.
Godnatt💗

Likes

Comments

Vilken magisk kväll det var igår💃 Tog till och med en kram av Olle Jönsson, min favorit. Jag stod och grät av lycka alltså! Bästa dagen i hela mitt liv!!

Likes

Comments

Äntligen är "hästveckan" slut.
Kom hem vid 16, käka middag och sen la jag mig i sängen och skulle kika film på Netflix, men somnade på en gång och vaknade nu vid 21. Tur jag är ledig imorgon men jag kommer nog inte ha något problem att somna inatt ändå.

Nej nu ska jag slå på en kärleksfilm, kan inte se någon läskig när jag är själv.

Likes

Comments

Äntligen fick jag träffa lillebror efter flera månader. Han kom hem till mig och kikade hur jag bodde medan Hannah var hos frisören. Sen åkte vi till Jenny en sväng, sen skjutsade han hem mig för då var hon färdig att hämtas. Men sen så åkte vi och käka mat på Tages. Riktigt mysigt. Det behövdes efter en riktigt tung dag på jobbet. ❤️

Likes

Comments

Var på Allstar och käkade middag med fina vänner igår.⭐️ Skulle inte festa men det slutade med lite galej ändå. Vi gick på g3, där var det rätt värdelöst, men jag träffade några kompisar så jag hade rätt kul😊 Anna och Helen åkte på Oscars, men jag tycker inte så mycket om den krogen. Kom hem rätt sent inatt, och så har jag jobbat 14-21.30 ikväll. Kan säga att det var väldigt skönt att krypa ner i sängen nu! Imorgon börjar jag 06.45, hualigen..

Godnatt💗

Likes

Comments

Haft en bra dag med jobb och sen lite gym med Lovisa😊 Nu är det dags att blunda några timmar och ladda inför en ny jobbdag.. Längtar tills på fredag, jag ör ledig och ska mysa heeeela dagen⭐️

Likes

Comments