Header

Idag testade jag göra egen juice med juicecentrifugen(stavning??). Kände att jag behövde lite c-vitamin. Men tänkte inte att Bianca skulle tyckt om det såpass mycket som hon gjorde 😍 Nu blir nog magen bra också(hon är hård i magen). Kiwi har fungerat bäst för henne hittills så håller tummarna nu!

Glöm inte att följa mig på Instagram! Där heter jag emmamynichole. Uppdaterar dagligen på Instastory!

​Xoxo Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen har det vart relativt fullt upp. I lördags åkte vi på dop för fina Dylan, direkt efter det åkte vi mot Västerås för att fina Lotta som fyller 40 om några dagar 🎊(bilden på tapasen lånad av Lotta).

Igår åkte vi till Andys så Bianca fick springa av sig lite. Sååå kul! Nu har Louis åkt på jobb igen så nu är det bara jag och B.

Dagen till ära ska jag försöka fixa klart lite saker som stod på fredagens ”to-do-list”. (Hann inte klart med allt jag tänkt mig). Även slå in några av Biancas födelsedagspresenter. Påbörjade igår men fortsätter nog ikväll!

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Två från helgen. 🌸

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Tänkte dela med mig utav två sanningar om mig själv. Och för många som känner mig är det nog en självklarhet. Så jag börjar med den första!

🌸 Jag dammsuger nästintill VARJE dag. Det är något jag kanske börjat med på senare tid, men jag fullständigt HATAR smulor på golvet. Det tar mig inte mer än 5 min per dag så det är faktiskt något jag prioriterar. Det blir ju faktiskt en del när Bianca ska äta själv och skitar ner en del.

🌸 Jag ÄLSKAR blommor. Synd bara att vi snart inte kan ha något alls i Biancas höjd.. men jag får köra så länge det går, haha. Hemmet blir så mycket fräschare. Perfekt efter alla❤️dag med de fina blommorna jag fick av Louis. Och de han fick av mig 🙈

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Förra veckan beställde vi lite kläder till Bianca i strl. 80. Massvis med basplagg som kommer vara bra när hon börjar dagis bland annat. Tänker att jag slår in dem så hon har lite fler paket att öppna på sin födelsedag 😂🎊

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Nu när pappa vart här har det blivit mycket god mat, kaffe och massa mys. Bianca är helt fast vid honom. Så himla mysigt att se!

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Två bilder från föregående vecka. Här satt jag och drack te och insjuknade ganska snabbt. Hade mått dåligt i två dagar men just när jag skulle fixa lite te då jag inte kunde somna när Bianca sov, så small allt till. Kände mig svimfärdig och började skaka. En timme senare hade jag skyhög feber. Måste åkt på influensan jag och lillan. Blä blä blä. MEN, ska sluta klaga nu. Ville bara berätta att mammalivet inte alltid är det enklaste. Vi har haft det tufft många gånger, men det stärker mig bara som mamma.

​Xoxo Emma

Likes

Comments

🎀 Bianca började gå dagen innan hon blev 10 månader. Nu ca 2 veckor senare går hon mer än vad hon kryper. Ganska fascinerande om ni frågar mig!

🎀 Bianca har 9 tänder. De första två tänderna kom redan när hon var 3 månader. Och den sista nu har precis tittat fram en bit.

🎀 Bianca vägrar bli matad. Hon ska äta allt själv och hennes favoritmat är korv, haha.

🎀 Bianca har passerat 10 kg och är ca 72cm lång.

🎀 Bianca bajsar bara på pottan. Eftersom vi hade problem med magen när hon var mindre fick jag rekommendation av min vän Jennifer att köra pottan. Hon kommer då i en grodställning som underlättar bajsandet, haha. Någon gång händer det självklart att det kommer i blöjan. Varje morgon sätter jag henne på pottan och då bajsar hon. Min duktiga tjej!

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Nu börjar vi äntligen bli friska här hemma. Efter 1,5 vecka med total kaos. Först blev Bianca dålig med hög feber, snorig och hostig.. Sen åkte jag på skiten. Hade 40.9 i feber och skulle ta hand om lillan själv. Herregud säger jag bara... Men säg något jag inte klarar nu för tiden?! 😅

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Nog för att jag alltid vart känslig för dålig sömn, men nu för tiden har jag börjat reagerat värre än tidigare. Min kropp har börjat säga ifrån. Jag har ständig huvudvärk, ont i ryggen, magen, superkänslig, glömmer bort enkla små uppgifter mm.

Bianca har sedan nyår blivit en helt annan bebis. Hon äter knappt vanlig mat, sover sååå dåligt, tjurig mycket av den vakna tiden och är inte alls sig själv..

Nog för att jag vet att det kan handla om de olika faserna, en stressad mamma med mera... men såhär dåligt ska det inte vara. Speciellt inte när det handlar om 2-3 flaskor om natten, 2 uppvak i timmen och allmänt dålig sömn.

Såå, vi ska till BVC igen på torsdag så får vi se vad vi får med oss för tips hem. Eventuellt finns det speciell hjälp att få för att utreda den dåliga sömnen. Håller alla tummar och tår för mamman här hemma håller på att gå i tusen bitar.

​Xoxo Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgen började med att Bianca sov hemma hos Evelina så vi skulle få lite sömn. Passade på att gå ut och äta på Pinchos då också. Så välbehövligt med bara Emma-Louis tid. På söndagen åkte vi till Lek & buslandet med Bianca, men det är lite svårt att hitta en ”aktivitet” för henne när hon är så liten. Det roligaste på hela dagen var att kolla på de andra barnen som sprang runt hehe.

​Xoxo Emma

Likes

Comments

För ett tag sedan åkte Frida hem efter en supermysig eftermiddag! Bus och lek, bad och en enkel nattning som endast tog 6 min. Så skönt! Jag och Frida beställde mat och fick lite egentid bara vi två. Som jag saknat det 🌸

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Godförmiddag! Här hemma började vi dagen innan 05 idag. Tvätten var igång innan 06 och disken var färdigdiskad innan 06.45. En tidig morgon i sin vanliga ordning helt enkelt.

Nu närmar sig klockan 11, och både jag & B har ätit frukost och klätt på oss. Ansiktet är tvättat och nu väntas lite lek och mys!

Hittade till River Islands hemsida tidigare idag också, de hade sååå mycket fint. Blir att uppgradera vårgarderoben här framöver! Rekommenderar starkt att gå in och kika på deras fina kläder 😍

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Bilderna ovan är från dopet vi hade för lilla Bianca i somras. Tack Frida för bilderna! 💗

Nu är planeringen inför Bianca’s första födelsedagskalas i full rulle! Hon fyller ju faktiskt 1 helt år den 31 mars, och jag som älskar att pynta och fixa ser fram emot denna dag mig extra! Nu infaller ju hennes födelsedag på påskafton.. lite tråkigt kanske, men för vår del spelar det ingen roll!

Jag funderar på att beställa lite småsaker till kalaset på Wish. Ska försöka hinna göra det i helgen, kan visa er då vad jag beställt 😀


​Xoxo Emma

Likes

Comments

Är det något jag insett på senare tid så är det att min hud, framförallt ansiktet, tar mycket stryk vid stress och dålig sömn. För någon vecka sedan införskaffade jag mig en Foreo Mini 2.

Det var det bästa som hade kunnat hända mitt ansikte. Den gör rent sååå mycket bättre än när man ska tvätta ansiktet med bara händerna. Och oj vilket skillnad jag kände efter bara några dagar.

Till det införskaffade jag mig lite bra produkter som skulle hjälpa på traven. Nu är det bara en ansiktskräm/nattkräm som saknas sedan är min hudvårdsrutin komplett.

​Xoxo Emma

Likes

Comments

Mest lästa

Värkarna har startat!

" Får tacka Anna för den goda middagen på Ågården igår. Det verkar som att lillen i magen tyckte lika mycket om den som jag. För nu vill hon…"

Speciella datum att minnas

" I och med att vi håller på att runda av denna graviditet tänkte jag dela med mig av två datum som jag känner är värdefulla att ha med sig.…"

Välkommen till världen Bianca 💕

" I skrivande stund har jag en bebis på bröstet. Japp, ni läste rätt! Jag ammar min fina skapelse som kom till världen i fredags. Lever i en…"