​nu var de ungefär 1 år sen jag skrev men allt har rullat på i vardagen och inget hinns med att göra. Men snart är skolan klar och då blir de bara jobb att tänka på.


Just nu tänker jag tillbaks till New york och vill tillbaka. Går runt på de stora gatorna och ingen vet vem jag är, att känna sig som en helt ny person och bara va. Att se personer gå till sina jobb,skolor,tåg allt i New york var roligt att see. Svårt att förklara vad jag menar, men jag är en person som kan sitta och kolla på andra människor för att se hur de gör, beter sig :) 


Nu blir de soffan och gosa med min lille vovve 🐕 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag och min gubbe varit tillsammans i 3 år! Tiden går fort med ens bästa vän! :)

Och jag har även världens bästa svärmor! Hon bokade resa till New york idag så den 3 februari åker vi :D

Likes

Comments

Igår blev de praktik och göra klart lite saker inför skoldagen som var idag. Var även hos mina farföräldrar och fika :)

Men igår kväll ringer min älskade mor, hon hade ont så åkte hem till henne och det bar iväg till sjukhuset! Inte konstigt att min mor hade ont då hon har njursten! Vi var hemma rätt sent så stannade hos mor min. Vi vaknade i morse och min mor har ont igen, men som tur gick de över. De är aldrig roligt att se sin älskade mor ha ont, som tur var det inget allvarligare!
Så idag har jag varit trött och hängde inte med så mycket i skolan men var ändå med fösta halvan! Körde även min sambo så han hann med tåget till Norge idag! Avslutade min dag med kick boxning och nu är jag helt totalt slut i hela kroppen :)
Så nu ropar sängen så jag orkar med jobbet i morgon, godnatt alla :)

Likes

Comments

God morgon!
Vi har -1 här hemma idag, kallt är det! Men det ser ut som att solen kommer fram mellan dimman :)
Ska snart iväg till praktiken och träffa alla underbara människor! I eftermiddag ska jag hen till min farmor och farfar på fika och hjälpa dem lite gran!
Full rulle hela dagen, men ikväll ska jag ligga i soffan och ta de lugnt iaf :)

Hoppas ni alla får en bra dag!

Likes

Comments

God morgon! Solen skiner och hoppas alla har sovit bättre än mig.
Inatt runt tjugo över två så ringer min mobil och jag halvsover så klickar den som ringer,det ringer igen en minut senare och få svarar jag men stänger av med en gång! Efter de så masa min sambo i sängen och jag vaknade hela tiden. När man ringer mig på natten så är inte huvudet med alls och då kan blir de att jag klickar folk när jag sover och det är inte meningen :)

Hoppas ni andra får en jättebra dag, jag själv ska studera och bli klar med lite uppgifter inför skolan på onsdag:)

Morgon solen tittar in u matsals rummet:)

Likes

Comments

Snart är söndagen över och vardagen börjar om på ny kula i morgon! I morgon blir de en plugg dag och hoppas på fint väder så man kan sitta ute :)
Nu har far min tatuerat sig och de blev hur bra som helst.

God natt!

Likes

Comments

Idag är det söndag och solen tittar fram förutom att de blåser storm ! Inte mycket har hänt idag, städat huset lite och senare i eftermiddag blir de en sväng till mor och far, då Julia ska tatuera klart far min :)


Likes

Comments