Hejsan! Igår (lördag) tävlade jag cheerleading. Det gick jätte bra för oss. Vi kom 1:a och så vann vi grand champion, alltså att vi fick mest poäng utav alla lag som tävlar i level 2. Det är helt sjukt. Vi fick mer poäng än seniorerna och juniorerna. (Vi går i Minior). Jag är jätte nöjd över det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej tisdagen tar vi kort. Vi hade idrotts dag i skolan. Vi var tvungna att gå runt en sjö i grupper men vi gick så klart fel så vi behövde klättra ner för ett stup. Asså hade jag trillat där hade jag nog varit död nu. Eller jag hade iallafall vart på sjukhuset. Och eftersom jag drack så lite fick jag solsting. Sen skulle vi tränga oss på bussen och de va ju typ 40 grader där inne kändes det som. Men sen åkte jag hem och sov sen skulle jag på träning och jag hade fortfarande solsting. Men jag kunde inte skippa träningen för vi har tävling i helgen. Men det var såklart kul där ändå.
Sen idag har jag varit på Kolmården med mamma. Vi hade hyrt ett "exklusivt besök på koluseum" eller något sånt. Det var så kul. Jag älskar ju elefanter som ni kanske vet. Och vi fick gå med en elefant i skogen, och mata henne med bananer. Det var jätte härligt, asså det var de bästa som har hänt i mitt liv. Och en rolig fakta är att om du tar omkretsen på elefantens fot gånger två är det lika mycket som elefantens höjd. Och elefanten vi var med var två och en halv meter hög.Fattar ni hur stora fötter dom har. Asså! Aja sen var jag och matade zurikaterna. Vet inte hur det stavas men. Dom var jätte söta fast man får inte klappa för dom bits riktigt hårt. Sen hade jag träning. Och fatta nu är det jamfest (tävlingen jag prata om) och nästa helg är de RM. Jag är såå taggad!

Likes

Comments

Idag har vi vart hos veterinären och kollat bubblans (min kanin) tass. Det är lilltån som är bruten. Ja, kaniner har faktiskt tår. Men den kommer läka ihop av sig själv. Hon fick smärtstillande som hon ska få en gång om dan. När vi väl var vaccinerade vi både Bubblan och Turbo mot gulsot och kaninpest. Och det gick jätte bra.
Sen har jag varit i skolan en hel dag. Jag började inte fören 10.25 idag så det e ju bra. Haha och så slutar jag typ vid två. Men sen hade jag träning. Och nu i helgen ska vi tävla en tävling som heter jamfest. Och nästa helg tävlar vi SM. Jag är värkligen taggad. Det kommer bli jätte kul. Jag går i Stars m2 (Minior level 2) om ni inte visste. Jag har gått på Cheerleading i 4 och ett halvt år tror jag. Men vi hörs imorron.

Likes

Comments

Den här helgen var väldigt lång efter som de va röd dag torsdag och fredag. I torsdags var jag med Alice på hennes mammas frisörsalong och klippte mig. Det var jätte skönt för mitt hår var jätte slitet och torrt. Sen följde jag med Alice på hennes discodans träning. Och på kvällen sov jag hos Alice också.
På fredagen var vi bara hemma och myste jag och Alice. Men senare på dagen skadade min kanin Bubblan tassen. Vi är säkra på att den är bruten men kaniner är så små så att man inte kan göra något åt det. Så den läker ihop av sig själv. Den natten sov jag också hos Alice. Men först va vi ju hemma hos mig och tog hand om Bubblan.
På lördagen va Alice på ett "kalas" från kl 11.00 till typ 14.00. Så då var jag bara hemma och åt lunch och så. Men sen när hon kom hem ringde vi Julia som var påväg hem från Norrköping. Sen hade vi "Sleepover" hos Julia. Det var jätte kul för det var jätte längesen vi sov hos julia.
Och idag söndag har vi varit ute och sprungit runt sjön. Och sen har vi ätit en god frukost. Och just nu sitter vi i bilen och ska åka och hämta Julias kanin bur. Sen ska vi äta lunch vid sjön. Uppdaterar er då.❤️

Likes

Comments

Hej. Jag heter Emma och tänkte skapa en blogg. Jag är tolv år och älskar dans, sång och teater. Min blogg kommer handla om mat, mode och djur m.m. Jag har två kaniner och dom kommer då vara med ganska mycket. Jag har inte så mycket mer att säga om mig själv. Men jag hoppas du kommer gilla den här bloggen.

Likes

Comments