Header

Vaknar upp och inser att det är slut. Och jag fick aldrig chansen att se det live. Det känns ändå lite konstigt.

Likes

Comments

Då var det söndag igen. Kom nyss in från en skotertur i härligt väder. 6 grader kallt och det var nästan så att solen kikade fram. Sov hos mina föräldrar inatt så det blev lite åkning igår med. Första för i år faktiskt!

Igår åt vi kräftor med farmor och farfar här. Så himla gott! Och vi har hur mycket som helst kvar i frysen 😍 Jag skulle egentligen åkt med Hanna och dom till Tunsta bystuga på Stikos julkonsert men jag mådde inge bra igår så blev kvar här.

Imorgon är det dags för jobb igen, och det ska bli riktigt mysigt med julvecka där. Ledig på fredag fram till och med nästa tisdag sen 👌 Då blir det julfirande och Hockey!

Likes

Comments

Fyyy vad kallt det var idag! Men riktigt fint ute.
Håller på med lunch och tvätt nu på förmiddagen innan det är dags att dra sig mot jobbet. Igår var det ju lucia och vi hade massa tomtenissar, lucior, tärnor och pepparkaksgubbar/gummor där. Mys!

Likes

Comments

Jag vet inte jag ska börja riktigt.. I helgen har det varit lite julshoppning till en början och sen var det hockeyresa för hela slanten i lördags! Herregud vilket dygn. Det var längesen det var så kul! Det blev ju tyvärr förlust mot Djurgården på hovet men vi hade det rätt okej där ändå.
När vi skulle hem hoppade jag och några fler av i Borlänge drog till Hanna J och sen på Pitcher's.
Tog tåget hem igår eftermiddag, fick hem Tessan och somnade halv 6..
Helbra helg har det varit iallafall.
Idag är jag ledig så vi har bara myst. Välbehövligt att vara ledig den här måndagen.

Likes

Comments

Idag har jag varit och klippt av håret ännu mer! Och det blev rejält urklippt och uppklippt. Så jävla fräscht och skönt. Skönt att ha kort hår men nu kan jag verkligen glömma att ha håret uppsatt... Lite drygt men det blir nog bra ändå :)

Annars då. I helgen har jag fått träffa min lilla Alfrida hela Två gånger, Erik har följt med på hockey oxch vi vann på straffar. Nu är det bara två poäng upp till Rögle, Dock har dom en match mindre spelad än..
Det var mysigt att få göra något med honom, och att han fick följa och VINNA en match.

Hoppas ni har en bra vecka!Vi åkte till Ingels en sväng i lördags och hälsade på lite 😊


Vet ni vad! Jag har tända ljus hemma typ VARENDA kväll. Men JUST på första advent skulle inte tändaren funka. Helt otroligt. 
Ingen julfeeling alls faktiskt..Men jag har iallafall varit duktig och fått fram ett par julblommor, nån tomte och en julstjärna.

Likes

Comments