Header

​Nu har jag precis kommit hem från Oleary's för pappa och jag var där och kollade på hockeyn. 

Inte så mycket uppe på bloggen denna veckan för har inget intressant planerat denna vecka så ibland känns det typ inte värt att blogga :/ 

Imorgon så ska vi ha må-bra-dag på skolan och vi har fått valt aktiviteter jag valde MMA & Jiu jitsu som jag tycker är jättekul. Mer kul som händer imorgon är att jag ska göra nya naglar, färga håret och träffa och få sova med Adam. Han åker till Thai på söndag i 2 veckor vilket kommer bli as tråkigt.

Likes

Comments

​Hejsansvejsan allihopa!

Jag gick till skolan trots att jag är jätteförkyld idag. Vi var på skolbio och när vi kom tillbaka så gjorde vi inte speciellt mycket vi var nere på syslöjden en del och jag gjorde en choker och en snuttefilt åt Ella.

Efter skolan mötte jag upp Adam på stan som tagit bort sin tandställning och gud vad han såg annorlunda ut, tyckte han va jättesöt i tandställning och den jag vart kär i bland alla andra delar av han men tror det är för att jag är ovan bara tänker inte så mycket på det. Men det ändes väldigt konstigt att pussa han haha det var liksom tomt.

Nu ska jag duscha och sen äta en semla med pappa 😄

Likes

Comments

Tänkte ha en Q&A så bara att ställa massa frågor nu, bomba!

Likes

Comments

​Nu har jag precis sminkat av mig och lagt mig, gjorde mitt gymnasieval nu ikväll och ändrade lite tänkte skriva vilka jag valde och senare berätta om programmen och lite vad jag tänkt om dom oså.

Men jag har i alla fall valt dom jag tror jag vill gå men vet inte än vilken ordning men det kan jag ändra vid omvalet i april vilket är jätteskönt.

1. Vård och omsorgsprogrammet, Polhemskolan

2. Ekonomiprogrammet, Borgarskolan

3. Hantverksprogrammet Frisör, Realgymnasiet

4. Naturbruksprogrammet Djur (vård), Realgymnasiet

5. Naturbruksprogrammet Äventyrsturism, Realgymnasiet

6. Samhällsvetenskapsprogrammet inr Samhälle, Vasaskolan

Språk: Italienska steg 1 & Tyska steg 3

   Likes

   Comments

   Kappa H&M / Polotröja GinaTricot / Strumpor H&M / Skor Johnny Bulls / Smycke Thomas Sabo

   Likes

   Comments

   Japp idag så hade vi friluftsdag med skolan och jag och mina kompisar valde skridskor. Tänkte inte gå egentligen eftersom jag kände mig dålig igårkväll men åkte ändå och mår lite bättre men kanske va dumt att följa med haha. Vi började 11 vilket var väldigt skönt men vaknade tidigt och åt frukost oså sen så hämtade pappa mig med lastbilen och vi hämtade kläder som Adam lagt ut åt mig sen skjutsade han hem mig. Fixade fika och sen tog bussen till Testebo där vi åkte.

   Direkt när jag kom hem så hämtade jag datorn och åkte till skolan eftersom jag sökte gymnasie idag. Skriver ett inlägg om det senare i veckan. Nu ligger jag hemma och väntar på pappa för vi ska äta tacos, gotti.

   Imorgon så ska vi på skolbio om jag ska gå får se, men imorgon tar min älskling bort tandställningen så ska träffa han då innan hans träning och de är mina enda planer.

   Likes

   Comments