Det var dett tag sedan nu. Allt är som en stor röra ibland och jag måste försöka hinna med allt, och nu på senaste tiden hr det kanske varit lite så. denna vecka som har gått har varit full med jobb, träningar, tränings-tävling (där mitt lag vann!), matteplugg och hp. Förhoppningsvis var det sisa gången jag skrev högskoleprovet igår, men vad vet jag... Jag kanske inte ens gillar den utbildningen jag kommer in på bland alla program jag har sökt till.
Hur det än blir i framtiden så hoppas jag på att kunna trappa ned i mitt stressande. Jag måste lära mig att säga nej, för nu kommer jag bara mer och mer in i ett negativt tänkande och min ork är låg. Jag vill typ bara sova och jag skulle nog kunna sova i ett dygn...

Hokus pokus

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I måndags fick jag som sagt jobba ett pass extra. Det märks än... jag är trött, ligger efter i min planering och är allmänt stressad. Usch. Hursomhelst så dök snåljåpen upp och jag gick till vårt förråd efter passet, där det finns massa anteckningsblock och pennor m.m. Ni ser på bilden allt jag fick med. Hahah så jävla snål man är! Eller ska man smyga in med att man är ekonomisk?

Tisdagen var lugn. Jag sov till 13-tiden och gick i mysiskläder ända in på kvällen. Men det märktes att jag var sliten. Som tur var så såg jag och mamma den underbara filmen skönheten och odjuret på bio under kvällen, och jag försvann från alla vardagstankar i 2h. Det var behövligt och OJ sådan bra berättelse denna saga är! Och dess budskap är ju fantastiskt!!

Igår, onsdag, hade jag och farmor en mysdag på stan. Vi gick ett varv på stan, som man kan göra här i Hudiksvall, köpte ett sällskapsspel till mig och doftpåsar och tog en lunch på sushi bar i sjöbodarna. Min farmor är underbar! Jag älskar henne och önskar hon kunde vara med bra mycket längre till i mitt liv. Så värdefull tid. Tänk på det! Man har inte kvar sina äldre nära och kära resten av livet, åk och hälsa på era nära och kära så ofta ni kan!!

Kram <3

Likes

Comments

Food

Mumma!! En av mina favoritsallader

HEJ VÄRLDEN säger jag nu som fick hoppa in igår på ett till nattpass och har verkligen vänt på dygnsrytmen. Jag som trodde jag skulle få vara ledig.. jaja, bra med para får jag iaf för denna natt! Dessutom har jag ju resten av veckan att vila upp mig på :)

Idag var det plugg som stod på schemat. Matte inför min diagnos och delkursprov i Ma5 samt övningar på min högskoleprovsapp, det är ju bara ca två veckor till HP! Jag har lite smått panik över det, kanske för att jag inte har tagit tag i HPplugget så som jag kanske borde... Men också för att jag antagligen har för många bollar i luften. Men tror ni jag lyckades följa den planen? nä. Jag har inte ens öppnat boken! suck. Däremot har jag gjort några tester och övningar i HPappen, vilket känns lite bättre. Jag får skylla på att jag sov till ett idag..

Men ikväll hörni, då ska jag och mamma på bio! Gud så mysigt! Det var ju ÅR sedan jag och mamma gjorde något sådant ihop. Filmen vi ska se är skönheten och odjuret! Hoppas på en bra version och att Emma Watson spelar Belle bra!!

Puss och kram, hokus pokus!

Likes

Comments

Food

Hej världen!

Dagen började med att jag kom hem från jobbet vid kl.06 och var sjukt pigg. Jag brukar inte vara så pigg efter nattpass, men idag var jag det.. Dessutom är det ju ljust ute nu vid den tiden så det är väl kanske en faktor i det hela? :) Hur som så sov jag till 10, var upp och kissade, somnade om och vaknade sedan vid 12. Därefter halvsov jag mig till halv 2 och då kom Fredrik inrusande i sovrummet med idén om att köpa med lunch och äta vid hamnen. Hur bra idé var inte det då!? Så ljust och fint ute nu och våren, ja, den är verkligen på väg nu!!!

Vi köpte oss en varsin plocksallad och satte oss vid sjöbodarna på Möljen i lä med solen vilande på oss. Helt underbart!

Nu är jag på jobbet. Sista nattpasset innan långledigheten, KÄMPA!

Puss /E

Likes

Comments

Glädjeskutt från förra helgen och det underbara vädret

FREDAG ropar ni, ja hojta och tjoa för det ni. Jag ska jobba även denna helg.. MEN efter denna helg kommer min lediga vecka! Det är det som är det charmiga med att gå på skiftgång. Däremot så kan man missa många roliga och fantastiska helger när de allra flesta människor är lediga. Men jag kan ju då vara ledig mitt i veckan, bara behöva jobba tre pass på 7 dagar och hitta på massa annat där emellan.

<3 /E

Likes

Comments

Instagram@emmabergman95