Lyckodag.

Känslan jag gått med i stort sett hela dagen, lycka!

Efter jobbet igår hämtade jag Julia för att hon skulle sova över hos mig (ingen Ludvig var hemma ju). Efter en massa "innan-vi-blir-tillräckligt-trötta-för-att-sova"-prat somnade vi till sist och vaknade sedan när alarmet ringde 6.45.
Först fick hästarna frukost och Sabine även en rengöring av päls, man samt hovar. Efter detta var det dags för frukost. Julia fick en finfrukost med fullkornsbaguette och stekt ägg medan jag åt min (denna gång lyckade) bananpannkaka samt müsli därtill.


Vid 8.00 bar det av mot Varberg för min och Sabines första tävling i år. Jag kan kort och gott säga att det var en superbra start på detta tävlingsår. Sabine kändes taggad, hoppglad och allmänt trevlig. På 1m blev det fyra fel i omhoppningen när vi slarvrev ett litet räcke (nr.10). På 110cm kändes hon lite segare men skötte sig väldans bra ändå. Åtta fel där många misstag var p.g.a. mig...
Det var också jättekul att Julia, mamma och Anna var med och stöttade mig hela tävlingsdagen, puss på er. ?

I alla fall, SÅ HIMLA NÖJD MED DENNA DAG. Redan taggad inför tävlingen i Örby på lördag.


Sedan får jag väl kanske tillägga att det är ett litet litet plus till denna dag...Ludvig kom hem från skidresan. Tyvärr åker han iväg och jobbar måndag-torsdag i morgon igen, lite har vi åtminstone fått träffats.
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer