Känna efter.

Personligt , Träning & hälsa

Äntligen blir förkylningen bättre och bättre för varje dag. Användandet av nässpray går sakta men säkert nedåt och orken smyger sig tillbaka.
Orken i huvudet har funnits hela tiden, velat träna dygnet runt om det gått (*peppar peppar* att det fortsätter så) men kroppen har inte riktigt velat lika mycket..

Gårdagens lunchpass i spinning gick fint, inte hundraprocentigt men jag kände mig bättre än i helgen. Kul när det kommer fyra personer när det endast var en bokad, kul överraskning! 🎈

Idag var det framsida ben på schemat men kände direkt i morse att knäböj inte skulle vara den bästa övningen för min kropp idag. Annars brukar jag alltid ha med en massa knäböj men just idag kändes det inte bra med en såpass tung och krävande övning. Istället blev det en massa set i benpressen, blev nog 12-16 set där. Därefter bencurl och hipthrusters ås usual, avslut med mage.
Kändes ovant med benpress, kör i princip aldrig det. Kul med lite ändring denna vecka, får se det positivt. Nästa vecka är förhoppningsvis förkylningen borta och de tunga knäböjen kan komma tillbaka igen.

Nu kväll blev det inget spinningpass kl. 17.30, ingen cykelsugen i detta fina väder. Istället blir det bodybalance för duktiga Sandra. Behövligt för min stela kropp.
I morgon blir det lunchträning och därefter jobb 14-21. Nice day! 👌

Mindre än två veckor kvar tills en ny del i mitt träningsliv.. woop woop!
Hoppas ni haft en bra tisdag. Kram på er! 💖

Gillar

Kommentarer