Julafton 2018!

Familj & vänner

Så var julafton över för denna gång, det går fort.
Vi startade dagen med en kall promenad. Egentligen skulle det blivit löpning men eftersom min mage var kaos hela natten så kändes löpning inte som det bästa just då. Därefter blev det julklappsbyte mellan mig och Ludvig, jag hade beställt en klocka av honom och den fick jag. ❣

Såg sista avsnittet av årets julkalender och den var ju så bra, en av de bästa jag sett. Det enda jag inte gillar med den är att de ibland svor ganska mycket... tycker inte riktigt att det hör till en julkalender.

Vid 11.30 befann vi oss hemma hos Ludvigs farmor och farfar för jullunch. Vi doppade i grytan, åt ris á la malta och fikade. Julklappsspelet gick rätt bra där också! Jag vann två paket som innehöll kylskåpsmagneter (mitt eget som jag köpt, ville ha dem) samt ett fint fågelhus att hänga upp.

Vid 15.00 åkte vi hem till mamma en sväng för att kolla på Kalle Anka, inte särskilt intressant program men hör ändå till.
Vidare en liten sväng till Ludvigs föräldrar där hans mammas släkt befann sig. Drack lite glögg och var med när tomten kom, därefter åkte vi hem till min mormor och morfar.
Blev julmat, gröt och fika hos dem, bi spelade även julklappsspelet. Denna gång hade jag inte riktigt lika mycket tur men vann i alla fall ett paket. Ett långt smalt paket som innehöll ett spindelnätsljus, ska bli coolt att tända det.

Vid 00-tiden begav vi oss hemåt, båda två galet trötta.
Min mage var kaos inatt också... blir väl för mycket blandat under en sådan här dag. Ändå har jag tagit det rätt lugnt eftersom föregående natt inte heller var särskilt rolig.
Idag ska vi till mamma en sväng och så ska jag vara fyllechaffis för Ludvig och hans vänner. Blir en sen natt och sedan jobb 7.45-14.00 i morgon på det.
Äntligen tillbaka till rutiner i morgon! 🙌

Hoppas ni haft en superbra och mysig jul! ❣

Gillar

Kommentarer