Avslut på helgen.

Detta inlägg får sammanfatta min vecka som varit. Då förra veckan slutade bajsdåligt med två riktigt dåliga rundor på hopptävlingen i Kvibille får jag denna gång medge motsatsen, alltså att denna vecka slutade på bästa möjliga sätt.
Först och främst har veckan bestått av en hel del ICA-jobb, absolut inget att klaga på eftersom jag verkligen trivs med mitt jobb och mina kollegor. Sedan övernattade lilla Julia här tills idag, hämtade upp henne efter jobbet igår. Idag fick vi en mysig och trevlig frukost ute i solen och sedan begav vi oss till Fritsla för att jag och Blue skulle på hopp-clear round. Kändes främst tvunget eftersom det gick så himlans dåligt förra söndagen... men idag!!! Vi gav oss på två rundor på 1m och satte BÅDA TVÅ helt felfritt, fina Blue. Dock lite keligt att han ibland verkligen inte är på hopphumör och då finns det tyvärr inte särskilt mycket jag kan göra åt det. Man får ju knappt ge ett litet rapp med spöet på en tävling och heller inte hoppa klart banan då man vägrat för många gånger...därför är det tråkigt när han ibland dummar sig. Därför känns clear rounder ibland som ett bra val .. där får man ta sig igenom banan i alla fall.
Men allt som allt vad gäller Blue så är jag riktigt glad över våra resultat idag, bara att tagga om inför fler hoppträningar, clear rounder och tävlingar.


Vid kvällskvisten åt jag och Ludvig grillad abborre och gädda som han igår hade fiskat upp. Med en hel del kryddor och potatisklyftor med sås till blev det en riktigt god middag. Nästa gång har jag sagt att jag vill följa med ut och fiska men då sa Ludvig att han tycker det är en "killgrej" .. pfft .. jag är MINST lika duktig på att fiska! Bara någon tar av fisken från kroken och sätter på en ny mask är jag nöjd för dem tar jag helst inte i.

Nu ska jag sova och tagga inför ännu en rätt full jobbvecka och en rolig Fegenfest på lördag att se fram emot. Kramar!
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer