Posted i: Inner beauty


The perfect marriage begins when each partner believes they got better than they deserve

- love


Hi chicas!

Igår var det kærlighedens dag nemlig "Valentines day" og hold da op, hvor er det blevet meget større i Dk, end det var for bare nogle år siden. Jeg har lidt blandet følelser omkring Valentines day. Det er som sådan en super fin tanke, at man fejre kærlighed og man tilbringer en dag/aften med ens partner men det er også en dag, som faktisk mange på en måde frygter, da de måske ikke har en partner eller en date lige på den ene dag. Dette betyder, at mange begynder at gå total anti valentines. Jeg synes, at begge dele måske kan blive en tand for meget. Dem som nu har en partner og en date på Valentines day, jamen det da super rart men det er også vigtigt, at vise kærlighed alle andre dage. Din partner skal vise, hvor meget han/hun elsker dig alle dage på året og ikke kun én aften. Men Valentines er vel ligesom når vi fejre mors dag og fars dag, de er bare ikke lige så hypede som V day i guess?

Jeg var alene på V day, og det var jeg fordi min søde kæreste er i Tyrkiet med arbejde men hvis han var i DK ville vi nu heller ikke fejre V day. Hvis du har en god partner som viser kærlighed og forkælelse alle dage på året behøver man ikke  én aften for føle sig særlig. For at være ærlig havde jeg helt glemt, at det var Valentines day, indtil jeg var på instagram og alle lagde ud omkring, de gaver de havde fået. Det var et super smukt tema gennem hele IG med alle fine flotte røde og pinke farver men jeg fik også ondt i maven. Jeg ved, at enorm mange ville føle sig alene på lige netop denne dag og det ikke det denne dag burde gå ud på. Jeg synes, at man på V day burde give kærlighed til alle som står en nær.<3 <3 Så giv din mor, din far, din tante eller onkel lidt kærlighed <3 <3 


Hi Chicas!

Yesterday was the day of love; "Valentines day". Just a few years ago, no Dane celebrated V day, but now because of social media I guess, Danes are on board and are going hard on V day. I have mixed feelings about V day, in that sense that I am all for showing love to your partner but you shouldn´t only show love on one day out of a year - you should show love every single day and tell your partner how much you appreciate them everyday. I understand people who are super happy about having a date on this specific day and getting gift but personally I would appericate these things on a random day and not when a man might feel obligated to buy you nice stuff because all the other men are doing it for their women... yes I´m like that haha!

I have sympathy for those who might feel alone on a day like V day cause it shouldn´t be like that. Just because you do not have a date on V day dosen´t mean you are "forever alone" or " Pizza is your valentine" - yes i´ve read all them memes. Valentine should be about showing love to everyone whom you have close. I was alone on V day cause my dear man is in Turkey with his job but to be honest we wouldn´t celebrate V day if he was in Copenhagen. Everyday is a celebration in our relationship lol! nah but litterally if you have a good partner who gives you the right attention and appreciate you everyday, then V day shouldn´t define your relationship. 

Xx Emma

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Inner beauty

                         Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out

                                                                                  - Jenn Proske


Hi Chicas!

Jeg har længe haft lyst til at skrive et indlæg omhandlende dette emne "Curvy or Skinny". Mange jeg kender, føler ofte et behov for at sætte andre folk, og især piger i en form for bås angående deres krop type. Det er dog blevet lidt "svære" at sætte pigers kroppe i båse, da der også er kommet enorm mange forskellige udtryk for diverse kropstyper.

Jeg kan huske, da jeg var yngre og man som pige blev mere bevidst omkring sin krop og mht. hvad der var "rigtigt" og "forkert" der gik det op for mig, at min krop ikke var ligesom de andre pigers kroppe. Jeg havde en smal talje men havde lidt mere på numsen og lårene end de andre piger og det resulterede i, at jeg gik i tøj hvor jeg kunne gemme min numse. Jeg ville simpelhent ikke have fokus på den. På dette tidspunkt var det kendte kvinder, som Paris Hilton og Christina Aguilera der var populære og de var om nogen, nogle meget meget tynde piger og mange af de piger jeg gik i klasse med ville være lige så tynde.

I 2009-2010 ish ville jeg være den aller tyndeste og jeg spiste ingenting men trænede enorm meget, hvilket er super usundt. Jeg var tynd men mine lår og min numse var der jo ligesom stadigvæk. Da jeg flyttede til London nogle år efter gik det op for mig, at mine kurver egentlig er super flotte og jeg begyndte at accepterer min krop og være stolt af en lille talje og stor numse. Ja jeg kan ikke passe en størrelse xs-s omkring min numse men det er også helt okay - Jeg har en kvinde krop! I London følte jeg min krops type var meget mere "in" end i Danmark. I Danmark vil de fleste piger stadigvæk gerne være size 0 og fred være med det! Jeg prøvede nu at acceptere, at jeg er en "curvy" pige eller på dansk " en pige med former" haha men ofte bliver piger, der har enorm meget på sidebenene puttet i samme bås - "curvy" og DET var jeg bestemt ikke glad for før i tiden! Jeg ville fandme ikke (excuse my french) puttes i samme bås som kvinder der har for meget at holde om. Nej! jeg er ikke ligesom dem! Jeg er en pige, som har nogle gener der har givet mig en lidt større numse end de fleste danske piger og nu skulle jeg i samme bås som de kvinder der er "for store" og ikke i samme bås som pigerne der er "skinny"?. Denne tanke frastød mig. Tænk at jeg kunne have sådanne nogle tanker om andre kvinder! Her er jeg som ikke går ind for, at dømme andre eller putte folk i båse og mener alle kvinder skal ses med samme øjne, og så tager jeg så lang afstand fra større kvinder fordi jeg ikke vil have folk ser mig på samme måde som de ser dem? hold nu op, hvor jeg var flov over den tanke!

Alle former og størrelser er smukke! Heldigvis er alle størrelser ved, at være accepteret og også i mode verden! De fleste influencers (især i USA og UK) viser deres smukke curves frem og webshoppen "Missguided" photoshopper ikke længere deres billeder af modellerne med strækmærker eller lidt ekstra på sidebenene. Nu gør de fleste kvinder alt, hvad de kan for at få større numser og jeg har haft en hele tiden.... tænk hvilket skarn jeg har været, at dække den til da jeg var yngre! Jeg er stolt af min numse og mine lår! Mine veninder og jeg har alle helt forskellige krops typer og hver dag fortæller vi hinanden, hvor skønne vi alle er! 

Jeg er ingen motivational speaker eller stor influencer men jeg er en pige med oplevelser og erfaring inde for lige dette emne. Piger som enten får ind i hovedet, at de enten er for "tykke" eller for "tynde" kan senere hen skabe selvværds problemer og gøre piger usikre på dem selv resten af deres liv. Det vil ligge dybt i dem - tanken om, at de ikke føler de er perfekte.

Jeg håber virkelig, at der en dag ikke vil være opdelt båse men vi bare får lov at være os selv og alle kvinder vil være stolte ligemeget hvilken kropstype de har og GID kvinder kunne have den samme selvtillid når de ser deres egen spejlbillede som mænd har når de ser dem selv i spejlet.!


Xx Emma


Billede 1 & 2 er fra 2010, da jeg hellere ville træne end at spise. Så der var ikke rigtig noget mad involveret


Billede 3 er fra 2016 da jeg boede i London og var hammer stolt af min krop! som i kan se haha!

Billede 4 og 5 er fra 2017 og en glad Emma.

Jeg træner og spiser sundt men ikke for at passe ind i andres båse men for at passe ind i min egen!

Likes

Comments

Posted i: Outer beauty

The good life is one inspired by love and guided by knowledge

- Bertrand Russel


Hi chicas!

Forleden dag var jeg i Bilka med to af mine veninder. Vi tager ofte en tur i Bilka på en fredag aften for at få ordnet de helt store indkøb og få en Starbucks kaffe på vejen - I know vi er en gruppe housewives haha! Da vi var i Bilka tog vi nogle enkelte billeder og jeg synes faktisk, at billederne blev okay når man tænker på, at jeg var i min usual casual attire og vi står midt i Bilka. Vi snakkede om, at det er fedt nogen gange at få nogle billeder som ikke er taget ved de "typiske" blogger steder. Det ikke fordi jeg IKKE synes, at de typiske blogger steder er flotte locations for det er de! og jeg tager også selv mange af mine billeder der, men det er også rart, at ens billeder ikke KUN er opstillet billeder fra KGS. Nytorv. Udover det synes jeg også bare, at det er sjovt med nogle lidt anderledes billeder og mere "hverdags" billeder.

Noget nyt er, at jeg vil begynde at skrive nogle quotes som jeg finder inspirerende. De vil blive placeret øverst oppe.

Xx EmmaHi Chicas.

I was in a store called Bilka (very similar to Target) the other day with two of my friends. We always make a little trip out of it and we actually have so much fun... I know we are such housewives! Anyways, at Bilka we did a little photosession and the pictures actually turned out alright. I was just wearing my casual attire which is my everyday attire haha! My friends and I were talking about how awesome it would be to take pictures from locations that are a little different instead of only taking pictures at the locations most bloggers do. Not that I don´t love those locations, I mean I take pictures there all the time myself but sometimes it´s good to do something different and see where it goes. I would love to do more "everyday" pics.

I don´t know if you have noticed but from now on I will write some quotes that I find inspiring. They will be placed on the top of the page.

Xx Emma

Likes

Comments

Posted i: Outer beauty

Hi Chicas!

Nu er jeg klar med endnu en "5 beauty tips" og denne gang er det "club edition". Jeg vil vise jer mine 5 beauty tips der er nødvendige, at have med i sin taske når man skal i byen. I en veninde gruppe er der altid, én af pigerne som har "ansvaret" for at have diverse beauty produkter med for at alle pigerne i gruppen ser godt ud, hele natten og har mulighed for at gå ud og friske looket op efter en svedig dance battle på floor haha! Jeg er dén veninde som altid har de nødvendige produkter med så jeg føler, at jeg taler af erfaring haha :) Alt jeg skriver i disse " 5 beauty tips" Skal tages med et gran salt og ikke tages alt for alvorligt.
Tip #1

Tyggegummi vil jeg sige er et must når du skal i byen. Jeg tror mange vil sætte pris på, at du har et stykke tyggegummi i munden - især hvis du er ryger. Folk der ryger og ikke snupper et stykke tyggegummi efter burde få en bøde....deres ånde kan lugtes helt til Kina.! Udover dette er tyggegummi også dejligt når man har drukket sig glad i forskellige drinks og måske har en lidt klistret smag i munden - her er tyggegummi altså også din gode ven. Jeg tror også, at den fyr du skal kysse lidt på den aften, vil sætte stor pris på tyggegummi.

Men for Guds skyld ikke vælg tyggegummi hvor det tager dig en halv dag at tygge dem til en nogenlunde størrelse. Vælg dem i normal størrelse så du også kan have en normal samtale uden, at hele verden kan se hvad der sker i din mund.

Tip #2

Jeg har valgt at nævne parfume, da det er en ting jeg altid har på mig, om jeg går i byen eller ej. Jeg har ikke en 100 ml flaske med mig - nej jeg har en roll on parfume med. De er super smarte og praktiske at have mig sig. De passer i alle tasker, og er nemme at bruge. Når man er i byen er det dejligt lige at få lidt god duft i sit liv især da, det kan blive utroligt varmt på en klub og folk får begynder at skabe en mystik lugt omkring dem. Det er altid dejligt, at være hende som dufter godt inde på klubben haha!


Tip #3

Jeg er mega fan af alt, hvad der hedder læbe produkter. Jeg er først og fremmest afhængig af læbepomade og kan gå helt i panik, hvis jeg ikke kan finde min læbepromade! Men for mig er lipgloss også super vigtig! Jeg kan gode lidt det glossy look og jo mere lipgloss jo bedre. Hvis du har valgt, at gå for det "sexy red lip" look så husk endelig din læbestift, da din læbestift nok ikke ser så sexy ud efter du har drukket et par drinks og grint en masse. Hvis du skal i byen og ved, at du får en masse drinks ville jeg nok holde mig væk fra den rødelæbestift og gå efter en nude farve istedet. Nude farver er nemmere, at arbejde med når du er på kanten til ikke, at kunne huske dit navn længere. Både nude lipgloss og nude læbestift er lige gode og giver begge et super smukt look der passer alle looks.


Tip #4

Pudder er klart essential for din bytur. Vi kender alle sammen følelsen a at tage hjemmefra og bare have en snatched make up og efter et par timer, kommer din naturlige olier i huden frem, og vil være en del af festen. Hell no! Jo jeg elsker et glossy og golden look men det betyder ikke, at min hud behøver ligne et olie maleri. Jeg har altid en pudder med til at friske hele mit look up. Et godt råd er at give din T zone lidt ekstra opmærksomhed da det ofte er, der du vil se mere olieret ud - plus hvis du sveder, er det dér du vil se det først. Idet du påfører din pudder så tag et stykke papir og dup din hud, så du ikke blander sved/olie med din pudder, dette kan resultere i urenheder.


Tip #5

Mit sidste tip er din telefon! Det er måske ikke rigtig et beauty tip men din telefon er super vigtig når du skal i byen. Hvis du ikke kan finde dine veninder, du skal kontakte din flirt som måske, måske ikke kommer i byen eller hvis der sker dig noget så er din telefon altså super vigtig! plus det er også din telefon som gemmer på alle de sjove billeder du og dine veninder tog fra den aften.

Det var så mine "5 beauty tips - club addition". Jeg håber I lod jer blive inspireret og som sagt skal alt, det jeg har skrevet blive taget med et gran salt. Det er lang tid siden jeg har været i byen, så det tog mig faktisk lidt tid lige, at huske hvad jeg plejede at have med min taske når jeg skulle i byen.

I må endelig gerne komme med nogle gode ideér til min næste "5 beauty tips". Hvad synes i kunne være sjovt?

Xx Emma

Likes

Comments

Posted i: Inner beauty

Hi alle sammen!

Jeg sad I flyet på vej til Aalborg og havde 30 min, hvor jeg bare kunne slappe af og bare være i min egen verden. Dér i min egen lille verden kom jeg til, at tænke på om jeg egentlig er super egoistisk fordi jeg vælger at tage pause fra studiet? Har jeg ikke et ansvar overfor mine familie og kæreste? Jeg havde enorm svært ved, at indrømme at jeg inderligt ønskede en pause fra studie og få mine tanker på plads og årsagen til, at det var så svært er at jeg følte et ansvar overfor dem jeg elsker. Skylder jeg ikke mine forældre, at jeg får en akademisk uddannelse ligesom dem og mine søskende eller? Er jeg egoistisk fordi jeg vælger mine egne behov over andres behov? Har min familie overhovedet et behov for, at jeg skal være akademiker? Alle disse spørgsmål havde en fest i mit hoved i de 30 min jeg havde på vej til Aalborg haha!

Men i denne situation er det helt okay at være egoistisk... fordi det er MIT liv og det er MIN fremtid. Jo jeg tror min familie ville blive stolte, hvis jeg fik en bachelor + kandidat på CBS men jeg tror de vil være endnu mere stolte af, at jeg tog en beslutning som vil føre til mere succes og livsglæde. Man må nogle gange tage nogle beslutninger som er lidt usikre men som alligevel virker rigtige. Jeg er i en alder, hvor det er okay at være egoistisk og det vil jeg udnytte haha! Som person kan jeg ikke lide, at være egoistisk og kun gøre ting der gør mig glad; Jeg vil gøre ting som gør alle glade men altså det holder bare ikke i længden for man mister sig selv fuldstændigt. Så længe dine valg ikke sårer de mennesker du har nær så er altså helt i orden at være egoistisk.

Xx Emma


Hi guys!

So the other day when i was on the plane to Aalborg i had some time to myself and just be in my own little bubble. In those 30 min i really got to think rather or not i´m being super selfish that i want a break from Uni and might end up going a different direction. I mean don´t i owe it to my parents to take a college degree? Am i allowed to be selfish and do what makes me happy? Shouldn´t i do what makes everyone else happy ? All these thoughts had a blast in my head in those 30 min to Aalborg from Copenhagen lol!

In this certain situation i think it´s okay to be selfish... cause it´s MY life and MY future. ofc. my family will be super proud of me if I take a bachelor + master at CBS but I believe they will be even more proud of me for sticking up for myself and make a decision that can lead to a greater sucess and a happy life. Sometimes you just gotta take some chances in life, it might be scary but if it feels right deep down then you know it´s the right thing to do. I´m a young adult and I have the opportunity to be selfish - yes I have a certain resonsibility for my family and my boyfriend but they support me in everything I do and i´m so damn blessed to have them in my life. I love to make sure everyone in my life are happy and it´s not in my nature to do selfish things but in the end of the day I need to think about myself and what will make me happy. If you always have others needs before your own needs, then you will lose yourself and lose your smile, which is the most beautiful thing a person can carry. As long as your decision won´t hurt the people you love then it´s alright to be selfish.

Xx Emma


Likes

Comments

Posted i: Outer beauty

Hi Chicas!

Idag har jeg siddet endnu en gang og søgt på smukke hårfarver for at blive inspireret til, hvordan jeg ønsker mit nye look skal være. Siden jeg var helt lille har jeg haft samme hårfarve. Jeg har aldrig rigtig haft en stor forandring, rent udseende mæssigt og det vil jeg gerne lave om på. Jeg er ved at være lidt træt af min hårfarve som er et miks af både mørkt, lyst og meget lyst. Jeg har fået lysestriber i mit hår og det jeg har fået lavet, har set så naturligt ud, at folk aldrig kunne se en forandring haha! Da jeg var lille blev jeg kaldt for "løve unge" da mit hår er ret tykt og frizzy, samt min hårfarve har det gyldne look som jo også er super fint men NU vil jeg altså gerne lave noget anderledes. Jo ældre jeg bliver, jo mere mørkt bliver mit hår faktisk og det er bla. også derfor jeg gerne vil gå videre med det og blive brunette.

Begge mine forældre er fra naturens side MEGET mærkhåret og det samme er min tvillingebror så jeg tænkte, at jeg nok godt ville kunne rocke nogle mørkere toner i mit hår. Jeg vil enorm gerne have sådan en deep chocolate brown - det er så smukt og elegant og det giver et lidt mere "voksent" look.. eller er det bare mig der synes det? haha. Da jeg altid har haft, samme look er jeg også vanvittig nervøs for, at farve det helt mørkt. Jeg er bange for at fortryde det og bare ende med, at hade mit nye look men samtidig må jeg tage en chance. Altså hvis min tvillingebror kan rocke det look kan jeg også! lol

Hvad synes i? skal jeg forblive lyshåret eller go brunette?

Xx Emma

Hi chicas!

So today I've been on google and instagram to get inspiration for the new hair color I want. I have had the same hair color and style since I was young and now it´s time for change, cause im getting bored with the look I have. Sometimes a girl just need an upgrade and that´s how I feel right now. I have highlights in my hair but nothing dramatic whenever I get highlights no-one seem to notice, cause it looks really decent and natural. I like the golden look, don´t get me wrong but the older I get the darker my hair gets, which I guess is pretty natural when taking into consideration both of my parents are brunettes and so is my twin brother.

The color I want is a deep chocolate brown. I think its super elegant and sophisticated and thats how I wanna look. The only thing im worried about is that I might regret it and end up hating my hair and my new look. What if I don´t wanna look elegant and sophisticated? but I rather wanna look like a beach girl with blonde waves and with sand in my hair? lol! well I guess it´s just a chance I have to take isn´t it ? haha!

What do you think? Should I go for it?

Xx Emma

Likes

Comments

Posted i: Inner beauty

Hi chicas!

Jeg håber i alle har haft en dejlig weekend og forhåbentligt er klar til en ny uge!

Efter jeg har taget min beslutning om at tage orlov, har tankerne fløjet afsted. "Hvad skal jeg nu?", "Er det en dum idé?". Men jeg tror det er meget almindeligt, at når man tager nogle beslutninger i ens liv som ikke er "the safe choice" så kan det være lidt skræmmende. Når det så er sagt, så er følelsen i min mave meget bedre end mine tanker inden jeg ligger mig til at sove. Jeg har en kæmpe lettelse i maven og jeg ved det er rigtigt det jeg har gjort. Det bliver godt lige at få mit studie væk i en periode så jeg kan finde mig selv og mine drømme igen.

Som person er jeg enorm selvstændig, jeg gider ikke gøre ligesom alle andre. Det betyder ikke, at jeg er en rebel som dyrker at være anderledes. Jeg er opdraget til at have høje ambitioner og ikke bare "settle" for det, som virker mest trygt. Fordi det er trygt betyder det ikke, at det vil gøre dig lykkelig i sidste ende. For mig var mit studie på CBS lidt en tryghed i den forstand, at det jeg ville blive udlært som ville være en stabil verden med gode lønninger og faste rammer. Jeg ville da godt kunne vælge en anden retning efterfølgende men lige umiddelbart vil jeg putte den fremtid i den boks som går under navnet "tryghed". Dén tryghed skræmte mig fra vid og sans! - derfor vidste jeg, at jeg blev nødt til at søge andre retninger og gå efter den boks som går under navnet "drømme".

Jeg har levet i mit drømmeland før. Det gjorde jeg, da jeg boede i London. Jeg arbejdede sindsygt hårdt i London for en løn, der er for pinlig at nævne og jeg betalte en husleje som er for latterlig høj til nævne, men jeg var fri og jeg var i drømmeland. På dét tidspunkt følte jeg, at hele verden stod med åbne arme for mig og jeg satte mig selv et mål. Dét mål var dog ikke, hvad andre forventede af mig så jeg satte det til side og flyttede tilbage til København og startede på Universitetet. Jeg har ikke opgivet mine mål eller drømme, forskellen er bare, at NU vil jeg stræbe efter dem og ikke putte dem til side. Rebelsk ikke? I know haha!

Jeg tror på, at der er en mening med alt! Jeg tror på, at jeg skulle starte på uni og tage den linje jeg gjorde for at prøve det af for så, at finde ud af det ikke var noget for mig og dermed en erfaring rigere. Jeg skal andre retninger for at finde mit drømmeland. Hvad det bliver eller hvor det bliver må tiden vise. Jeg er udemærket klar over, at jeg skal kæmpe men det er også det værd, jeg mener.... det er jo MIN fremtid. Jeg glæder mig helt vildt!

Håber i får en god Mandag.

Xx Emma

Likes

Comments

Posted i: Outer beauty

Hi Chicas!

Først vil jeg gerne sige tusinde tak for de søde kommentarer og den gode respons, på mit forrige indlæg på "Inner beauty". Dejligt med så god støtte!

Jeg er som sagt en sucker for beauty og elsker, at prøve en masse forskellige beauty tips men jeg har dog mine faste rutiner som jeg altid går tilbage til. Jeg går ikke så meget op i, at mine produkter skal være bestemte dyre mærker da lidt billigere produkter i min optik, kan være lige så gode og effektive. Med nogle simple produkter kan man altså også nå rigtig langt og jeg er kæmpe fan af multi produkter. På den måde føler man også, at man får noget mere for pengene - og det tror jeg alle vil sætte pris på ! Jeg tænker at jeg vil gøre det til en fast tradition, at jeg her på bloggen vil poste "5 beauty tips" én gang om ugen.

Jeg er ikke Makeup artist eller beauty guru men jeg har stor erfaring og interesse. Dette er blot mine egne tips og hvad der fungerer for mig. Jeg håber det er noget i kan bruge og synes er sjovt at læse om.

Xx EmmaTip # 1

Vaseline.

Jeg kan simplehent ikke leve uden min bøtte Vaseline! Det er et multi produkt som jeg er kæmpe fan af. Jeg bruger Vaseline hver aften på mine øjenvipper. Jeg har af naturens side, meget lange øjenvipper og jeg passer rigtig godt på dem. Jeg smører et lille lag vaseline på min vipper og under mine øjne inden jeg går i seng. Jeg bruger vaseline under mine øjne, da jeg føler det tager det "puffy" look som jeg så vidt muligt prøver at undgå.

De dage jeg ikke vil have Makeup på, er Vaseline igen min go-to. Jeg bruger Vaseline som en form for highlighter på mine kindben, lidt på mine øjenlåg og hvis mine bryn er ustyrlige, får de også lidt Vaseline. Det skal dog siges, at alt dette er gjort i mindre mængder. Jeg bruger ikke Vaseline på mine læber, da jeg synes det er enorm vanedannende.

Tip # 2

Bronzer.

Jeg kan godt lide at kalde mig selv "Golden girl" lol! Ej jeg er bare rigtig glad for bronzer og igen, er det et produkt jeg bruger til flere ting. Til hverdag bruger jeg bronzer til, at varme mit ansigt lidt op men jeg bruger også bronzer på mine øjenlåg. Den giver en super fin varme til dit ansigt og hvis du har grønne øjne som mig, så er varme gyldne farver det du skal gå efter. Det vil fremhæve din øjenfarve helt utroligt. Jeg kan godt lide, at der er lidt harmoni over min makeup og til hverdag må det godt se lidt enkelt ud, og være "tone-tone". Når jeg skal til større events eller i byen, giver jeg den gas med bronzer!

Jeg bruger denne bronzer fra det engelske mærke "Revolution". Jeg faldt for denne bronzer da jeg boede i London, så vi har haft et langt forhold på 2 år og jeg er stadig i honeymoon fase. Den er bare den perfekte bronzer til få penge og så har den en smule highlighter i sig, hvilket resulterer i det smukke gyldne look. Du kan købe den over Luxplus.dk. De sælger den desværre ikke i butikkerne her i DK.

Tip # 3

Cetaphil cleanser:

Da jeg var i Miami i Marts sidste år, faldt jeg over denne skin cleanser og jeg har elsket den lige siden. Du kan bruge den til både krop og ansigt og den passer til alle hud typer. Min tvillingebror er lige så stor fan som jeg selv. Den er helt neutral og gør bare underværker. Du kan bruge Cetaphil cleanser når du er i bad eller vasker dit ansigt. Du kan også bruge den på tør hud, her er det vigtigt at du ikke gnubber cleanseren af, men lige så stille dupper dit ansigt. Den hjælper dig med, at holde din hud dejlig blød og efter brug har du ikke følelsen af, at din hud har været igennem et større projekt.

Du kan købe Cetaphil cleanser på Amazon.com

Tip # 4

Highlighter.

I min optik er highlighter et af de mest geniale opfindelser! Highlighter kan virkelig gøre dit look en tand lækre at se på. Der er forskellige nuancer indenfor highlighter verden. Jeg går efter de highlightere som har en forholdsvis gylden undertone, da jeg synes det passer bedst til min hud farve. Når jeg skal i byen eller få taget billeder og min makeup skal være lidt extra bruger jeg to forskellige highlightere. Efter jeg har lagt min primer, gør jeg brug af en highlighter med gyldne toner og bruger den inden jeg ligger min foundation. Dette giver en illusion af et smuk glow. Når min makeup er lagt, slutter jeg så af med en highlighter der indeholder, en lidt lysere gylden tone. Jeg ligger highlighter på mine kindben, min næse og under mine bryn.

Jeg bruger highlighter fra Becca Cosmetics i "Champagne pop". Kan købes i Sephora.

Tip # 5

Læbe olie.

Jeg går super meget op i at have bløde læber og jeg er stor forbruger af læbepomade! Jeg kan faktisk gå helt i panik, hvis jeg ikke kan finde min læbepomade, så jeg har altid et lager af dem liggende. Jeg fik i julegave denne lækre Lip oil fra Clarins og hold nu op hvor er den fantastisk altså!. Jeg var nervøs for, om den ville efterlade et meget fedet resultat men den føles så let på læberne og den klister slet ikke. Det er virkelig et produkt jeg ikke kan undvære især i de kolde vinter tider, hvor ens læber har det med at sprække og bare generelt ikke er særlig flatterende. Jeg fik den med dejlig peppermint duft og jeg er forelsket. Kan varmt anbefales! Jeg bruger den inden jeg går i seng, så den har tid til at gøre underværker i mens jeg sover.

Du kan købe den i Clarins i Magasin.

Likes

Comments

Posted i: Inner beauty

Hi Chicas!

Som jeg har skrevet i mit første indlæg, så læser jeg Engelsk og Organisationskommunikation på CBS. Jeg var sindsygt glad, da jeg fik brevet om at jeg var kommet ind på CBS og lige præcis den linje jeg gerne ville læse. Det er ikke mange som kommer ind på deres første valg, så jeg var enorm glad! Jeg fik klaret 1. semester med fine karakterer og tænkte det samme ville ske på 2. semester. De fag jeg havde på 2. semester var okay...Ikke noget at råbe hurra for. Jeg synes ikke, at fagene levede op til det jeg havde forventet og læst om da jeg søgte uddannelsen. Men jeg tænkte at jeg må bide det i mig og se, hvad der sker for det kunne jo være jeg bare var i en dårlig periode.. ikke?

3. Semester startede og jeg prøvede virkelig at holde motivationen oppe. På 3. semester havde jeg ikke et særligt vildt socialt liv - alt hvad jeg lavede var at læse eller være hjemme fordi jeg konstant fik dårlig samvittighed hvis jeg ikke var hjemme og læse. På 3. semester kørte jeg mig selv fuldstændig ned og jeg mistede mit mojo. Jeg pressede mig selv alt for hårdt og tog studiet ALT for alvorligt men fagene, sagde mig absolut intet og derfor følte jeg ikke, at jeg forstod hvad det var jeg læste selvom, at jeg havde læst det om og om igen. Jeg snakkede ikke rigtig med nogen om det, da jeg ikke følte jeg kunne brokke mig over at være stresset eller presset mht. uni. Vi i Danmark er simpelhent så priviligeret at vi har det system vi har og at vi har alle disse goder samtidig med at vi læser. Men FORDI jeg ikke rigtig snakkede om det så gik jeg alene med mine tanker og følelser og det gavner ingen. Udover dette så følte jeg også at jeg ikke kunne indrømme overfor mig selv eller andre, at det at være akademiker nok ikke var noget for mig.

Heldigvis har jeg en fantastisk familie som støtter mig i alt, hvad jeg gør men jeg kunne godt mærke jeg var bange for, at skuffe dem - især mine forældre, da de begge er super akademikerer og har arbejdet sindsygt hårdt lige siden jeg var lille. Men jeg fik total støtte og vi havde også en snak om, at jeg nok ikke skal studerer noget akademisk, da det er for kedeligt for mig. Jeg skal ud og lave noget, hvor jeg kan se resultater og bruge min hjerne anderledes. Jeg synes stadig, at alt der har med kultur, mennesker og kommunikation er enorm spændende men det var nok bare det studie jeg havde valgt på CBS der var forkert. Nu må vi se, hvad fremtiden bringer og hvor jeg ender henne. Om det bliver akademisk eller ej må tiden vise. Det vigtigeste er at jeg skal lave noget som gør MIG glad og som jeg finder motiverende. Jeg har derfor valgt at tage orlov fra mit studie for, at finde ud af hvad jeg vil istedet men mest af alt finde ro igen. Denne beslutning er både super skræmmende men også helt vildt befriende. Kæmpe lettelse! 

Jeg synes det var vigtigt at skrive dette indlæg, da jeg ved at mange unge render rundt med samme tanker og følelser som mig men det er ikke mange som tør indrømme. Jeg må indrømme jeg var bange for at fremstå som en taber men det ved jeg godt jeg ikke er. Det er blot mine egne tanker og jeg skal ikke tænke på, hvad andre tænker - Det er irrelevant for mit liv.

Xx Emma


Likes

Comments

Posted i: Inner beauty

Hej Chicas.


Da dette er mit første "rigtige" indlæg, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at fortælle 8 random ting om mig. På denne måde vil i lære mig lidt bedre at kende.

Så snup en kop kaffe eller en kop tea og læn dig tilbage og lad os komme igang.


1. Jeg ELSKER alt med kokos. Når jeg siger alt så mener jeg ALT! Jeg er en omvandrende kokos bombe

2. Jeg ville ønske Zara var mit klædeskab. Jeg elsker deres trends 

3. Jeg bryder mig bestemt ikke om ingefær og lakrids og lugten af ingefær kan give mig kuldegysninger... altså på den dårlige måde haha!

4. Da jeg var yngre ville jeg gerne være kok og stewardesse. Jeg elsker at lave mad og jeg ELSKER at rejse og har været heldig at vokse op i en familie som elsker at rejse og har gjort det rigtig meget. 

5. Jeg er sindsyg bange for hvaler! Min største frygt er at være i havet og der kommer en hval haha!

6. Jeg har en tvillingbror og en storesøster. De er mine bedstevenner og mit et og alt.

7. Jeg har boet i London og jeg savner det hver eneste dag - Håber på en dag at flytte tilbage.

8. Jeg blev regnet til at skulle blive 180 cm høj men da jeg nåede de 163 cm voksede jeg ikke mere haha!


Det var så de 8 random ting om mig og jeg håber i føler i lærte mig lidt bedre at kende.

Xx Emma

Likes

Comments