Ha en bra vecka :)

Kramar, Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja, vad ska man säga... Fredagen gick förbi för snabbt för att man ska hinna reflektera över den. I alla fall hade vi genrep på dagen och slutade redan 13:00 och efteråt var det bara att vandra hemåt för att göra sig klar inför de äldstes dans.

Måste säga att den timmen vi dansade var den som gått snabbast i hela mitt liv. Skrattade något otroligt då jag och madde gjorde ett par misstag under dansernas gång och jag önskar man kunde spola tillbaka tiden och göra om allt.

Måste påpeka min irritation för faktumet att ingen kunde påpeka att jag skulle fixa till min klänning.

12 danser hade vi och det var allt från tango till parbytesdanser. Måste säga att jag gillar Salty dog Rag bäst (man ska inte fästa sig vid namnen, de är allt för knasiga), väldigt catchy låt med snabba rörelser.

Stulen bild/Bild från idag

Efter dansen hade vi mingel i bildkonstsalen och sedan bar det av mot Central för italiensk buffé. Rätt besviken var jag på huvud- och efterrätten, men förrätten var riktigt bra.

Vi hade efterfest i Sundom, men tog tyvärr inga bilder där.

En Bra Dag var det.

Kramar, Emma

Likes

Comments

Denna outfit önskar jag mig nu på direkten.

Pull & Bear... jag älskar.

Dem till vänster beställer jag så snart min storlek är in stock,

de är drömmen ju.

Känner mig så himla redo för sommar att det inte är klokt. Är verkligen trött på att behöva frysa och alltid tänka på vad jag ska ha på mig för att inte göra det. Lite frihet i klädväg vore nice känner jag.

Kramar, Emma

Likes

Comments

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp:

Smör, ägg, morötter, citron och blandsaft.

Fyra saker du inte kan vara utan:

Sängen, datorn, deodorant och handkräm.

Tre saker du inte kan äta:

Blodbröd, selleri och ansjovis.

Två saker som gör dig glad:

Kärlek och musik.

En sak du gör flera gånger i veckan:

Äter 😥 har blivit en hel del på sistone...


Kramar, Emma

Likes

Comments

För mig behöver inte "att komma bort" nödvändigtvis betyda att jag behöver åka till ett annat land på solsemester eller liknande, utan jag tar en annan slags paus i vardagen. Pausen kan behövas för att jag ska tänka på ingenting för några minuter, bara gå på känsla och låta hjärnan koppla bort. Den kan behövas för att jag ska skita i skolarbeten som blir fler och fler, men just då, de minuterna tänker jag inte på dem. Jag glömmer att jag skjuter upp, glömmer att jag helst vill ligga i sängen och se på Netflix och jag glömmer de som möjligtvis kan se mig genom fönstret.

En sådan paus tar jag då jag ska laga mat, för då vet jag att "okej, du stannar upp med läxläsningen och behöver inte tänka. Du ska bara laga mat.".

Då jag ska laga mat öppnar jag först kylskåpsdörren för att se vad som finns och sedan bestämmer jag vad jag ska laga. Nästa steg är viktigt för det är det steget som säger till mig att det är ledigt. Jag kopplar telefonen till högtalaren, väljer spellistan jag känner för och höjer volymen. Nu kan jag dansa. Nu kan jag slappna av och koppla bort. Jag improviserar, koreograferar eller övar på steg jag försöker lära mig och det är roligt. Jag vill inte sluta.

Fram med kastrullen, 7dl vatten i den och på med plattan. Sedan dansar jag igen. Jag glömmer att sätta i buljongen så jag stannar upp, fäller i den och kort därefter låter jag igen musiken styra över kroppen. Jag dansar för de förbipasserande utanför fönstret, de som går strandpromenaden. De ser mig inte, vilket gör det ännu bättre. Då jag hör vattnet koka kastar jag i 3dl basmatiris för det är mitt favoritris.

Därför det tar så länge för mig att laga mat.

Kramar, Emma

Likes

Comments

Okej, så icke-skoltrötta och positiva jag har försvunnit (höll 1 vecka??) och istället har prokrastineraren efterträtt. F.R.I.E.N.D.S tar upp 2/3 av kvällen, vilket låter skolarbeten lida. Måste säga att jag känner mig besviken.

Är också ganska upprörd över att tiden inte kommer räcka till. Har nämligen provvecka som börjar på måndag kommande vecka och det är så mycket som ska göras innan och under tiden.

Tänker mycket på hur en resa till Indien skulle sitta fint, men å andra sidan vill jag inte pga miljön plus att jag aldrig skulle resa på skoldagar om jag kunde undvika det. Går runt och önskar att jag ska bli sjuk så jag kan vara hemma fast jag egentligen inte skulle vilja missa några lektioner alls.

Indiska kryddor

Längtar, längtar till Äldstes dans som är om bara 3 veckor. Längtar också till sportlov. Då ska jag göra ingenting.

Längtar till fredag då det är premiär för sista Maze runner-filmen. Ska se den med ett par vänner. Blir gött!

Är taggad för skolmusikkårens jubileumsshow (60 år). Har två i april och en i juli. Kommer bli så himla roligt. En hel himla massa kommer hända detta år. Det blir det bästa hittils.

Kramar, Emma

Likes

Comments