1992 den 21 oktober föddes den människan som jag beundrar mest på hela jorden Daniel Ove Svensson
Jag föddes 1995 den 12 januari så är alltså lillasyster till denna fantastiska människa. Ända sen jag kommer ihåg har vi alltid varit lika tajta. Jag ser upp till min storebror och han är min förebild. Och jag tackar livet för att just jag fick den storebror jag fått. Min kärlek till han kan ingen förstå.
Den 1 oktober 2013 kom en människa till jorden som jag älskar oändligt min brors son. Fasters älskling,Julius. Och finns inget viktigare för mig att dem mår bra. Värkdens finaste killar. skulle göra allt för dem och kommer göra. Jag älskar er ♥


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag blev det dop för lilla willijam (kusinbarn). Jättefint och mysigt dop, i en underbar liten söt kyrka. Efter detta serverades tårta och paketöppning. ♡

Likes

Comments

Åkte till partille igår för lite hallowen fest. Blev tidig hemgång, men trevligt var det så länge jag var där :)Likes

Comments

Efter letande av present slog vi precis ner oss i soffan på Espresso house o myser
. ♡

Likes

Comments
Likes

Comments

Igår kvälll var jag hos min fantastiska pappa, för vi skulle ha lite kalas för min storebror som fyller år på måndag. Blev go mat, gott umgänge och massa pussar på lilla Julius ( brorsson). Efter detta åkte jag hem och myste.

Nu skall jag och mamma snart åka och kolla present på frölunda torg. Så skall hoppa in i duschen och fixa mig.

Kram


Min finaa

Storebror och Pappa.
Likes

Comments

Efter en heldag med kursdag sitter jag nu på tåget hem. Har verkligen varit en givande och helt fantastiskt kurs. Fick även med mig två härliga produkter från clinique. :)


Har varit borta 2 dagar och längtar redan efter att få krama mammi, helt otroligt vad man kan älska en människa ♡

Kram

Likes

Comments

Efter en heldag med kurs har jag nu kommit till hotellet käkat lite och myst ner mig framför tv:n. Vi blev lite sena imorse då vi stod stilla i ca 1h med tåget. Men sov nästan hela resan så märkte inte mycket av det hehe. Nu skall jag snart möta upp en gammal vän Nurcan för hon har nämligen flyttat till Stockholm. Sen blir det sängen tidigt så jag är pigg inför imorgon!
Kram

Likes

Comments

Var som sagt ute och käkade med min morbror och Pernilla igår. Verkligen supertrevligt och gott. Hade aldrig ätit på spice förut, men verkligen tummen upp för deras mat. Så det kan jag verkligen rekommendera, efter detta blev det tidigt hem o packa och komma i säng i tid , då mitt tåg till Stockholm gick nu kl 06.00. Skall dit på en utbildning inom clinique, där jag jobbar. Taggar och ser fram emot två grymma dagar med massa nytt o lära sig. Nu skall jag försöka få någon timma sömn på tåget.
Kram

Likes

Comments

Har precis varit hos  min storebror och hans flickväns hus och pussat på fina älsklingen Julius. Är en sådan stolt faster till världens finaste kille. Nu skall jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan och käka med min morbror och hans tjej Pernilla , trevligt !:)

Likes

Comments