Detta är lite roligt faktiskt. Detta är mina ögonbryn, oinfyllda samt ifyllda. Ser så liten ut enlig mig när jag inte har något smink på dem.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något som dolk ville att jag skulle skriva om var min viktresa. HUR gjorde jag? Jag känner själv att jag verkligen inte gjorde på det bästa sättet, iallafall inte i slutet. Jag ska ta detta från den första början.

under stor del av min uppväxt har jag varit överviktig, jag har alltid varit ett antal storlekar större än de andra, hela tiden. Klart man märker av att man är tjockare än vad andra är, det går inte att undan se. Men jag försökte alltid dölja det och låtsas som inget. Började på högstadiet och blev bara kraftigare och kraftigare, fick elaka kommentarer på internet och blev t.ex kallad för flodhäst, fetto osv.osv. U know the words. Jag var trött på att alltid springa långsammast, att alltid vara så röd i ansiktet och svettas som en jävla gris.  Därför bestämde jag mig på vårterminen i åttan att nu jävlar ska alla idioter få se och jag ska bli så jävla stolt över mig själv. Jag tränade handboll tre gånger i veckan, jag fortsatte sedan hemma i 30-40 min, så jag tränade i över 2 timmar. Resten av dagarna tränade jag hemma i ca 1 timme om dagen. Det var inga lätta övningar jag körde utan det var stenhårda pass. Gick ner 5-6 kilo på 2 veckor och sedan orkade jag inte köra på min extremdiet som bestod av kyckling och sallad. stannade på den vikten till sommaren och stannade där hela sommaren. I slutet av sommarlovet ville jag verkligen försöka komma igång igen och jag började då dricka "cambridge shakes" två veckor innan jag började skolan. gick ner 5 kilo och låg nu på 61 kg. stannade där till oktober någonting och då vet jag faktiskt inte själv vad som händer, min mage började bli jättekänslig och jag kände mig mätt hela tiden, Kändes inte som att jag behövde mat, Så jag åt inte, alls. Jag kräktes aldrig, men det var ju någonting som var fel. Jag förstod ju själv att detta inte var bra och jag försökte trycka i mig så mycket jag kunde men det gick inte. Jag mådde jättedåligt i kroppen och jag fick ont när jag tränade, därmed slutade jag på handboll, ÄVEN pga andra skäl som vi inte ska ta upp just nu. Jag började kunna äta normalt efter ett tag. Har mått jättebra sedan jag slutade med min viktnedgång. Även ifall jag inte tränar så mår jag jävligt bra. 

JAG SJÄLV mår bara dåligare av att träna, får bara sådan ångest och mår dåligt innan träning, under träning och efter, jag antar att det inte är min grej, alla tycker olika. Visst, jag skulle gärna  ha magmuskler och lite smalare armar, ett par snyggare lår skulle inte heller sitta fel. Men jag tänker inte offra att jag ska må dåligt för detta. Då intalar jag hellre mig själv att jag faktiskt är vacker, precis som jag är och jag borde vara nöjd med min kropp. Tänk på det. ALLA där ute, ni är vackra precis som ni är och ni borde aldrig svälta er själva, ni borde ALDRIG få er själva att må dåligt för att må bra. Gör det som du tycker känns bäst för dig, Var dig själv, för du är vacker. :)
Likes

Comments