​hej hej! längesen jag uppdatera nu... ha varit mycket den senaste tiden med skola och sånt men nu har jag sommar lov och ska föröka uppdatera så ofta jag kan. 

Nu till ämnet...

Va i Uddevalla igår och köpte en ny sadel igen... så trött på detta nu vill bara hitta en sadel som passar mig och Lussan. Det är så jäkla svårt men det vi köpte igår tror vi passar men en sadelutprovare ska komma nån dag i veckan och kolla hur den ligger osv. Men det är iallefall en dressyrsadel Claridge House inte den dyraste men passar den mig och Lussan så skiter jag i priset man måste inte alltid ha det dyraste.

Håller tummarna att den passar så tills sadelutprovaren kommer får jag rida i hopp sadeln men det gör mig inget.

Senare blir det ett inlägg om hopptävlingarna jag varit på under uppehållet känslor hur det gick osv.

så kika in sen : D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Har kommit hem från det nya stallet och det känns så sjukt bra. Dom är jätte trevliga och tror att lussan kommer trivas jätte bra. Så vi har varit där hela kvällen och fyllt boxen och lite så, i morgon blir det nog lite flytt med täcken också. Nu ska jag äta lite kvälls mat det blir kvarg nån musli och hallon på det så sjukt gott va det.Likes

Comments

Va ute och fotade lite förut men det blev inga bra bilder det blåser så mycket så nej får testa någon annan dag nu är det iallafall dax för lunch. Ingen lyx mat här inte haha billys och saft.

Likes

Comments

Jag ska ju flytta stall som jag skrev i den senaste inlägget och det ska bli så sjukt roligt. Dom har manege där och en upplyst paddock med hinder. Så nu kommer jag kunna satsa 100% på min ridning och sikta framåt. Mer träningar och så kommer jag förhoppnings vis kunna komma ut på lite klubb tävlingar och sånt lite längre fram. ska bli så sjukt kull att kunna satsa allt på lussan och lägga all tid på henne och själv klart skolan också. Det har ju varit ganska jobbigt på det stallet jag stod på innan så är lite nätvös för att det ska bli samma på det nya stallet men förhoppnings vis kommer det gå jätte bra. På söndag kommer det faktiskt bli min första täning för min tränare på året. Ska bli kul att om hon tycker att vi har utvecklats något sen hon såg oss sist.

Nej nu får jag fortsätta mocka så jag blir klar.

Ska försöka få ut ett inlägg om lussan lite senare.


Blev tyvärr ingen ridning i dag men jag tror lusse Bullen klarar det😂 Här kommer iallafall en bild som är tagen för några veckor sen

Likes

Comments

Godmorgon! i går så red jag för första gången med mitt nya schabrak inköpt på ghs i måndags. På schabraket står det min ponnys namn vill ni ha ett inlägg om bara henne lite fakta också?

Idag kommer hovslagaren kl 08:00 så ska hon få nya skor och efter det blir det lite ridning ett dressyr pass lite lösgörande övningar. På lördag blir det flytt, lussan och jag ska flytta till ett nytt stall men manege och lite sånt så hoppas det blir bra på det nya stallet och att lussan får nya häst kompisar. 

/Emmaz

Likes

Comments