Hejsan!
Har pratat med Bettan om mitt arbete och att det känns som att inget funkar och att allt bara står still, men vi pratade om de och kom på lite mer som jag kan göra istället för att bara gå och vänta på att fotografera.
Så nu har Bettan hjälpt mig med att få fram lite modetidningar och A3 papper som jag då ska klippa och klistra på. Jag ska också klistra på mina bilder som jag tar med kameran, sedan ska allt in i en pärm.
Så just nu känns allt mycket bättre men fortfarande lite stressigt, men det kommer gå!
Det var allt jag hade för den här gången! 👋🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Nu har jag fått kameran av mormor, så i onsdags förra veckan fotade jag några utav karaktärerna jag valt. Har två karaktärer jag inte fotat än, men jag ska fota dom på onsdag. På musikalrepet.
Jag kan ju säga att jag inte är så teknisk när det kommer till kameror haha, men det funkar! Jag gör mitt bästa. 😊
Tack och hej 👋🏼

Likes

Comments

​Hej igen! 😊 

Jag har nu varit nere hos Anita 2 gånger men hon har inte varit där någon utav dom två dagarna så nu har jag pratat med min mormor om att få låna deras kamera istället. Det var okej att jag fick låna kameran av henne så hon ska komma med den nu i veckan när hon har tid. Jag lånade också ett minnes kort nere på media så det är bra iallafall, så allt med kameran är nu löst så nu är det bara att vänta på att jag får kameran och sen ska jag börja fota.

Jag har också valt ut vilka karaktärer jag ska fota och dom är:

  • George Berger- Alex
  • Claude- Olle
  • Lafayette- Alve
  • Jeannie- Victoria
  • Woof- Jocke

Så det kommer bli intressant att följa dessa karaktärer. Det var allt jag hade för den här gången.

Hejdå 👋

Likes

Comments

Hejsan alla!
Det var väldigt längesen jag bloggade så här kommer ett inlägg. Så ja, jag skulle från första början skriva rapport om Bob Marley/reggae men det har ändrats 😁
Jag ska istället arbeta med kostym inför musikal. Jag ska välja ut ca 10 karaktärer som jag vill skissa och bolla idéer om kostymer till. Hade jag skissat varje karaktär hade det blivit väldigt mycket, så det är därför jag bara ska välja 10 stycken!
Så jag har börjar skissat på 3 karaktärer men dock har det inte blivit så bra, så jag ska göra om från början och göra rätt! 😊
Det va inlägget för den här gången! 👋🏼

Likes

Comments

Hejsan igen!
Nu har jag varit uppe på biblioteket och lånat boken som Marie tipsade mig om!
Jag har också läst lite i boken för att se om det finns något bra om just reggae eller Bob Marley, vilket det fanns! Så det känns bra!
Här har ni också trailern på dokumentären jag ska kolla på om Bob Marley!

http://youtu.be/YvNlAZ3xqwI

Det funkar inte som jag vill med länken så ni får helt enkelt kopiera den och sen kolla!


Hej så länge 👋🏼

Här är bilden på boken 📕

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Det jag har gjort hittills är att jag läst lite om Bob Marley men inte så mycket mer än så! Som sagt så ska jag låna en bok också som Marie tipsat om. Så i nästa inlägg så kommer jag kunna skriva lite mer!
Kramis

Likes

Comments