Igår va jag inne på Malmöfestivalen och kollade på en utav mina absoluta favorit artister. Oskar Linnros.
Jag har aldrig sett honom live innan, men jag har lyssnat på honom sen år tillbaka. Det var så otroligt fantastiskt! Så ärligt och sjukt bra. Jag har fortfarande inte ord för hur fantastiskt det var.
Just nu sitter jag och kör "Väntar" på repeat. Asså jag har aldrig älskat några låtar så mycket som jag gör med dessa. Hans texter är så sinnessjukt bra. Ärligt, igenkännande och bara bäst. Sen ska vi ju inte snacka om musiken. Har inte ens ord för det. Jag kan knappt bärga mig till dem 25:e augusti. Då släpper han sin andra EP. Vi fick höra några låtar från den igår och jag är redan såld. Så otroligt bra.

Haha ett väldigt positivt inlägg med dåligt ordförråd. men vad gör det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag och väntar på bussen efter att ha varit hos min Napprapat och knäckt ut ryggen lite. Jag har lite problem med en gammal förskjutning. Så ibland kan jag inte böja eller svanks för djupt, det tar lixom emot och gör ont. Men det känns sååå mycket bättre nu, speciellt nu innan skolan börjar. Känner mig redo.

Nu ska jag ta bussen ner till stan och kolla lite i butiker, sen ska jag dra hem och städa och kanske packa lite. Flyttar snart tillbaka till Lund så det är väll bäst att komma igång med packningen.

Imorgon ska jag äntligen fixa mina naglar och på fredag ska jag gå på Malmö festivalen. Lugn och skön vecka så här innan skolan börjar. Välbehövligt!

Likes

Comments