Oj vad denna dagen har gått fort...
jag startade dagen med att gå upp kl.6 och tog en promenad på 25 min, gick in och duscha, åt frukost, drog till jobbet. Det bar första dagen på det nya jobbet, och jag trivs suuuper bra! Har redan fått börja jobba med kaffemaskinen ( går lite så där, men det var ju ändå första gången) och jag känner att jag redan vet att detta kommer bli perfekt. Det är ett mysigt litet café i centrala Ystad, med väldigt trevlig personal. Efter jobbet drog jag hem, åt lite middag. Nu sitter jag på tåget på väg mot Eslöv för en timme house. Sen bär det av hem till min säng. Försöker jobba lite på tåget men det går inte så bra... hoppas jag får ihop det ändå.
Yee detta va min dag, hoppas att även er dag varit bra!
Kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjoo! Nu är en av 2 veckors påsklov över och jag undrar lite vart denna veckan har tagit vägen... har gjort mycket men ändå. Påsken är över och en vecka fylld med jobb är på ingång. Jag ska börja jobba på ett nytt café och jag är super taggad på att se hur det är där, hoppas att det är typ liks nice som på Olof Viktors.

Jag har även planerat att "start over" och ta tag i mitt liv igen. Kollade igenom lite gamla bilder och träffat nya inspirerande människor och just nu vill jag bara kötta och träna hårdare och ta hand om mig själv. Bli bättre i skolan osv osv. Det ska bli bra nu!

Såå yes nu har jag legat och draget i min säng alldeles för länge, dags att gå upp och fixa mig och allt annat. Sen är det dax att jobba.

Likes

Comments