Här kommer bilderna från fotograferingen med Alex Wayne. Jag älskar bilderna, så coola! #PowerPuffCrew

Idag hade vi vår sista träning innan Streetstar. Nedräkningen bara rullar på och nu är det bara 5 dagar kvar! Aaaa så taggad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det en fullspäckad dag för mig. Kl. 10 kör mamma och jag in till Lund för att jag ska prova kläder till Emporias Julshow tillsammans med de andra tjejerna. Det ska bli jätte roligt att få se vad vi ska ha på oss de olika numren vi ska göra. Så taggad!

När vi har provat klart kläderna drar vi in till Malmö och fixar lite till Streetstar och käkar lite. Sen kl.15 börjar första träningen för idag, och den är till Emporias Julshow. Och när den är slut har jag typ 1h rast, sen kl. 17 börjar vår vanliga träning med PPC, den träningen är kanske klar vid 19 och sen bär det av hem. Hahaha, Det låter kanske inte så mycket, men enligt mig är det ganska mycket :P

Nu är det bara 5 dagar kvar till Streetstar!! Jag är så taggad, det kommer bli så sjukt roligt och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att vi kommer få se och bli inspererade av massa grymma dansare.

(Bilder från fotograferingen kommer inom kort)​

​Foto: Alex Wayne 

Likes

Comments

Herre vilken dag! Idag hade vi photoshoot. Vi skulle ta headshots och gruppbilder. Det var super kul, kallt och smutsigt. Haha, vi fotograferades i ett halft nedrivet hus någon stans i Malmö. Det var skitigt och en massa ölburkar och spritflaskor överallt, men det var en cool omgivning med mycket grafitti. Vi hoppas på att få bilderna i morgon och det ska bli super kul att få se dem, hoppas att dem blir bra! Jag som älskar att bli fotad tyckte ju så klart att detta var as roligt och med den bakgrunden tor jag att det kommer bli riktigt feta bilder.

Nu är det bara 13 dagar kvar tills Street Star, dagarna blir bara färre och vi kommer närmare Stockholm för varje dag. Det ska bli så sjukt kul och jag kan inte vänta tills att vi står redo bredvid scenen och går ut. Ahhhh så nice!

Här kommer lite bilder från dagen.

Likes

Comments