H&M
H&M

Carlings - Tiger of Sweden

Carlings - 2nd one

Kappahl - Hampton Republik

BikBok

DinSko

​DinSko

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår drog jag och min kompis ner till matmarknaden nere i stan. Matmarknaden är en samling med en massa olika matvagnar från olika länder i värken. Det går ut på att man ska smaka/äta olika traditionella rätter från de olika länderna. Vi köpte crêpes med nutella och engelsk / tysk fudge. Crêpesen var väldigt goda mesans Gudhem var helt ok. Vi köpte fyra stycken som vi tyckte såg goda ut, men tyvärr tyckte jag bara riktigt mycket om en av dem. Resten var helt ok, men men meningen är ju att man ska testa. Love

Likes

Comments

Åh va jag vill ha sådana här naglar. Det är det snyggaste som finns, älskar det! Det passar liksom till allt. Mina favoriter är helt klart de vita eller liknande i typ en nude/rosa nyans. Problemet är att de förstörs när jag jobbar, efter som att jag står u disken och måste jobba med väldigt varma tallrikar, bestick etc. Och jag talar utav egna erfarenheter. Den sista bilden är på mina naglar som jag gjorde i påskas. De håll i en vecka typ... Ja tack för det ja. Men jag får väll ta mig i kragen och fixa naglar innan jag åker på semester... Dock så kostar det ju så sjukt mycket (speciellt för en 15 åring som hellre lägger pengarna på kläder och sådant). Nä men ärligt, ett nytt sett på en frisör salong kostar typ 1000 spänn. Alltså de e lite för mycket för min plånbok. Men jag kan ju alltid gå in på tumblr och försöka tänka att det är jag om ett tag. Som alla äldre alltid sa/säger: "Om du väntar på något gott väntar du aldrig för länge".

Likes

Comments

Jag har börjat min nedräkning. Nu är det bara 18 dagar kvar, sen drar pappsen och jag till Rhodos! Det ska bli så skönt! Det var väldigt länge sedan jag har längtat så mycket efter att få åka utomlands som nu. Det ska bli extra kul eftersom att det var typ 4 år sedan vi åkte på en charterresa sist, och sen så har jag heller inte varit i/på Grekland tidigare så det blir ett nytt land för mig. Eftersom att vädret här i Sverige har varit så dåligt som det har varit ska det bli extra skönt att få komma iväg till värme och sol. Vi åker den 2 augusti och kommer hem typ 3 dagar innan skolan börjar. Det är ganska lagom tycker jag. Jag kommer försöka hålla en semesterdagbok här på bloggen under de 14 dagarna, känns som att det kanske hade varit kul.

Ska ni åka någon stans? Eller har ni kanske redan varit iväg? Skriv gärna nere i kommentarerna om det i så fall.
Kram!

Likes

Comments

Hola! Jag är tillbaka! Jag har bytat blogg, eller ja jag valde att starta om min blogg. Den enda skillnaden är att jag har lagt till ett A i Emma, och så har jag fixat designen lite. Jag tycker mycket bättre om den nya designen än den jag hade innan.

Jag har också bestämt mig för att jag verkligen försöka komma igång och blogga så mycket jag kan och hinner. Problemet är ju det att jag jobbar 4 - 5 dagar i veckan, och då jobbar jag ca.7,5 h/ dag. Detta resulterar till: "wake up - work - Sleep, repeat". Gud vilket intressant liv jag har. Sen så gör jag inte speciellt mycket de dagarna jag är ledig heller, vilket beror mest på att det är sådant skit väder här där jag bor... Hahaha älskar den svenska / skånska sommaren.

En fråga jag har är ifall ni tycker att det är onödigt ifall jag lägger upp en massa inlägg om vad som ska hända eller saker som hänt, typ "min dag". Känns lite onödigt, men i så fall får det bli färre "välgjorda". Eh, kom nu fram till att jag ska försöka kombinera båda alternativen istället. Så ni kan istället kommentera tips på inlägg som ni hade velat se här på min blogg.

Sov så gott!
Kram!

Likes

Comments