Jag skäms verkligen över hur mitt liv ser ut idag kom liksom en liten käftsmäll men väntar på en större snart. Fast å andra sidan hoppas jag att livet inte ger mig en till och att jag kan fixa till detta.

Positiva som hänt i mitt liv de senaste månaderna :
• lägenhet med min pojkvän
• nytt jobb
• börjar komma på fötterna igen

Negativa :
• ser ut som svinstia i lägenheten och får inte riktigt det och bli rent:/
• svart mögel i duschen

det är ju skönt att det är mer positiva grejer som hänt än negativa och jag hoppas på fler Positiva :)
Imorgon blir det att fortsätta storstäda lägenheten och tagga inför kvällsskift på måndag :) men nu ska jag krypa ner under täcket och glo på Bones till jag somnar så hörs vi en annan dag :)

/ Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner ju att detta inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Suger verkligen på att uppdatera och fota och filma. Filmade dock när vi åkte till kopparberg i slutet av september, men inte riktigt hittat något bra redigerings program så att jag kan få ihop en kort liten video då det inte blev så mycket filmande när vi väl kommit fram :)

men inte mer om det haha :) vill få i ordning på mitt liv, byta ut typ hela min garderob mot nytt och fräscht och snyggt och sen ha det rent och fint hela tiden och få in en bra matvana osv. Listan kan nog bli ännu längre om man tänker efter. Har även nästan gjort klart min arm nu är det bara en liten fläck kvar vid handleden som ska fyllas ut med en text och mina apor ska fyllas i med svart :) Bild på gadden har jag inte än då den inte helt läkt än plus inte haft nått tillfälle att ta kort på den då det har varit så fruktansvärt kallt.

Men nu ska jag inte skriva mer utan ska kolla om min pojkvän vill socialisera sig lite eller om jag också ska spela lite :D men vi hörs hörrni & så hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka ;)

Puss & Kram / Emma

Likes

Comments

​nu äntligen känns det som att det händer något och det är en  superskön känsla. Har fixat min nya youtubekanal och inom kort kommer första videon upp då jag köpte mig en ny videokamera där jag både kan filma och ta kort så  får se om den funkar som jag vill(: men ska även ta och köpa mig ett redigeringsprogram om jag inte finner mig ett bra som man kan ladda ner :) Har ni tips på bra redigerings program när det gäller videos ? 

Men nu är jag mega trött och ska ta och sova tror jag men vi hörs och så kommer det en video inom kort:D

puss & kram 

Likes

Comments

Helt sjukt vad jag har saknat detta ! och jag hoppas ni har saknat mig för jag har saknat er.

Hänt massvis sen jag bloggade senast, bytte bloggportal, slutade blogga & nu kom jag tillbaka hit på grund av att jag blev smått inspirerad eller okej mycket då ;) Sen har det ju hänt en massa med mig och det har säkert hänt en massa med er också, men vi tar en dag i taget känner jag :)

Ville få ut mitt youtube konto till er också men jag kommer inte in på det och det känns dumt om jag ger er ett jag inte kommer in och kan lägga upp videos på så får ta och göra en ny och sedan föra över dem videorna till min nya men det får bli en annan dag för nu ska jag flytta över lite mat till några matlådor och sen ta mig en liten portion själv. Älskling har nämligen gjort nog världens godaste stuvade makaroner och jag god falukorv då va ;)

Bara vattnas i munnen på mig när jag tänker på det haha.

Ska försöka få er så uppdaterade som möjligt och så hoppas jag att ni följer min fortsatta resa med en helt ny Emma :D


Likes

Comments