Header

Hej från ett soligt och varmt Spanien!

Äntligen är vi här nån månad senare än tänkt. Skulle åkt hit i juni egentligen men fick inte flyga efter propparna tyvärr. Men men, nu är vi hääär :-) Solen skiner och poolen och havet är sådär perfekt uppvärmt efter sommaren så det kanske bara var bra att vi väntade med att åka tills nu!

Skulle gärna vakna till detta varje dag <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

77 dagar har gått och bloggen behöver kärlek nu känner jag, de är verkligen dags! Senast ja blogga var i magaluf på studentresa vilket känns som evigheter sen nu. Vid den tidpunkten lekte livet och världens bästa vecka låg framför oss, åh jag saknar det redan!
Hur som helst så var studentveckan, studenten, balen och allt där i mellan så bra det bara kunde bli <3
Planeringen var att ja skulle fira midsommar, åka till Spanien och börja jobba men de tog en snabb vändning och blev inte ens ett alternativ för mig längre.
Så här sitter jag idag, sjukskriven och ännu en sommar har snart passerat, men men.
Mår under omständigheterna relativt bra så ska inte hänga läpp för det. Eftersom jag inte jobbar eller gör så mycket annat så borde jag faktiskt kika in här lite oftare. Nu ska jag äta de första kräftorna för i år och mysa med världens finaste tjejer.
Hoppas ni mår bra! <3

Likes

Comments

Välkommen soliga och underbara lördag <3

Idag är det lite molnigt och disigt här, vill ha sol när vi är utomlands!! Igår köpte vi en svan i hopp om att kunna flyta runt på havet och mysa. Den drömmer gick ganska fort i bitar när vi kom fram till att den knappt går att sitta på, men den är ju i alla fall söt!

Ska ta med svanis hem och blåsa upp i vardagsrummet, lär bli uppskattat ;)

​Igår kväll förfestade vi på balkongen och sedan var vi ju då på Cascada, och självklart stod vi längst fram. Skrek mig hes till Because the night och dansade loss med världens bästa tjejer! Invigde också min nya röda Valentino som jag för tillfället är kär i. 

Likes

Comments

STUDDENTRESAN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!!

Exakt 2 veckor kvar till studenten och vi njuter till fullo. V kom hit igår (klädda i våra squad-tröjor) och är laddade till tusen. Vi har bara solat och badat och myst på stranden än så länge, för ikväll ska vi se Cascada!?!?!! Ska bli så jäkla kul!

​Här ska vi leva livet...

Likes

Comments

Klockan är snart halv 10 och vi sitter fortfarande ute på balkongen, äntligen. Det är torsdag, solen har skinit hela dagen, vi är lediga imorgon och JAG ÄR GLAD. Har haft bästismys idag men promenad vid vattnet och tapas på balkongen, och snart ska vi gå in och se en film innan vi ska krypa ner i sängen. Perfekt torsdag.

Likes

Comments

Årets finaste tid är här

Idag är det EN ENDA MÅNAD kvar tills studenten???? Kan ni fatta? Tre år är snart slut och livet börjar vända åt rätt håll. Gått runt och lyssnat på hov1 hela dagen och jag är glad och peppad trots ett X antal uppgifter som är kvar att lämna in. Snart är det vår tur.. Wiii!!

Så nöjd över min studentmössa och klänning. Vitt och spets tillsammans kan inte bli fel.

Likes

Comments