igår startade nordsken så släppte av brodern där och begav mig in till stan för att äntligen hämta hem min ny reparerande telefon s3an.;)en sån lättnad att gå från en 1700-tals telefon till den senaste attraktionen;)hahaha;). det var då en jätte trevlig kväll me besök av massa nytt folk ;) underhållning  och shopping var ju ett av höjdpunkterna.;) hoppas då också på en fortsatt ttrevlig lördag och söndag som ja kommer spendera på nordsken med älsklingen och brodern;) ;)

nu blir det ett besök hos lilla hilda med familj.med mamma ;) såå ha det så bra ;) puss

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

har nu haft en liten knapp telefon till reserv och måste fortsätta ha den i 2 veckor till ;( det är så sstor skillnad att ha gått från en samsung galaxy s3 till en sony ericsson årsmodell från1700 talet.;/ iprincip.för att man glömmer telefonlåset till telefon måste den på lagning i 3 låånga veckor där dessutom allt blir raderat...."!!!!!! såå kommer behöva allas nummer nu en sista gång snart ! uscchh så pinsamt det var att gå in med telefon och säga att man glömmt en kåd.. när man sa när man köpte den att man skulle vara rädd om det .osv.så måste ja in med den 1 månad senare..!! bra jobbat emma!! ;( jaa great..

Likes

Commentsojj. tiden går så snabbt att man hinner inte skriva nått som hänt riktigt..2a året har precis börjat så bloggandet har nog laggts åt sidan ett tag..;) det är mycke mer runt om som man egentligen bara glömmer och fortsätter frammåt ;) kände nu när hösten kom att sommaren bara flugit förbi..har gjort massa skojj men fans mycke mer man skulle vilja göra <3 ;) hösten är påväg ,både bra och dåligt,,man känner att kylan är påväg.för nuförtiden fryser ja ständigt typ..alltså oavsett väder ;);/ kan ju inte båda gott ,,förskyld har man också hunnit bli..,;/ men det bästa är ju att min födelsedag närmar sig.;) 10/10 är dagen D:) <3

nu kommer de bli mer skola,fritidsintressen ,umgås me killen och massa annat ;) så får ja se om bloggen lever vidare ;) men de får ja då hoppas den gör ;);)

tog några höstbilder idag som ja tänkte visa ;)

 

Likes

Comments