Hej!

Jag har inte haft mycket att blogga om och därför har uppdateringen legat i botten.

Idag var jag och Emilia nere på stan, där gick vi runt och kolla lite på kläder till nyår, men hittade ingenting jag tyckte om speciellt mycket. Vi gick till bokhandeln och där köpte jag del 1 och 2 av bokserien Vampire Academy. Jag har hört att de ska vara bra och tänkte ge dem en chans. Jag köpte även ett guldigt halsband med en uggla, som jag tänker ha på mig imorgon kväll. Är rätt nöjd med mina inköp och längtar till imorgon då jag får fira in det nya året med mina efterlängtade vänner! Ska bli riktigt kul.

Här kommer några låtar från min Spotifylista som jag inte kan sluta lyssna på!

The Nights - Avicii

Divine Sorrow (feat. Avicii) - Wyclef Jean, Avicii

Ugly Heart - G.R.L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag vaknade för några timmar sedan, åt frukost och kollade på slutet av Horton, bara för det var det ändå som var "intressant" på TVn imorse.

Jag taggar verkligen nyår, för jag kommer få fira med mina nya vänner, men också med en av mina bästa! Jag hoppas att allt blir bra och att vi har kul!

Idag har jag inga planer alls, tror jag ska ta en promenad om en stund. Sitter och lyssnar på musik och bara chillar lite, väldigt skönt nu på lovet.

Men vi ses senare!


Likes

Comments

Hej igen!
Jag har precis kommit in igen efter en promenad ute i snön. Här är det -13 grader ute! Sjukt kallt! Jag tog med mig systemkameran ut och tog några bilder på snötäckta grenar och isbildningar på fönster, supersnyggt!

Just nu väntar jag på att toan ska bli ledig så jag kan ta ett varmt och skönt bad. Älskar att bada när det är så kallt ute, mysigt!

Ses!


Likes

Comments

God morgon!
Har precis vaknat och tänkte att jag kunde blogga lite snabbt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har tänkt kolla med min kompis från grundskolan om hon vill ses! Det var alldeles för länge sedan nu!

Jag har även vaknat upp till dåliga nyheter angående nyår... Planerna har ändrats och vet inte riktigt hur det blir med allt just nu. Det var tänkt att vi skulle till Norrköping men nu kunde inte någon av dem som bor där ha festen där..
Så plan C som vi kallar det är nog Linköping! Men får se hur det går med detta..

Ha det bra så ses vi säkert senare igen!


Likes

Comments

Hej!
Ligger hemma i sängen och lyssnar på Ed Sheeran. Hans musik väcker så mycket känslor och får mig att tänka till på allt viktigt här i livet. Det är nästan lite läskigt hur mycket jag påverkas av musik. Är det nån mer som känner igen sig i detta? Någon mer som kan börja dansa runt och sjunga med utan att tänka på vad som finns runt omkring dig, eller sätta dig ner och verkligen lyssna på texterna och tänka till på vad du värderar allra mest här i livet?
Det är sådant här som väldigt ofta händer mig när jag lyssnar på musik, speciellt med Ed. Han är en av mina favoritmusiker och jag önskar verkligen att jag kan få se honom live någon gång!
Nej nu ska jag sluta skriva här och fortsätta lyssna! Ha en bra kväll så ses vi imorron eller möjligtvis senare igen.
SES!
Likes

Comments

Hej.
Jag har inte bloggat på hur länge som helst, och nu känner jag att jag vill börja om här igen. Så här är jag nu, jag heter Emma, är 16 år och går första året på gymnasiet. Jag pendlar till Norrköping varje skoldag och älskar djur, musik, Assassins Creed och mina vänner betyder allt.
Lite info om mig, om någon är intresserad.
Jag har aldrig haft speciellt mycket följare eller visningar, som högst 7 vad jag vet. Men gillar du det jag skriver får du gärna fortsätta kolla in min blogg och rekommendera den till andra bloggläsare.
SES!


Likes

Comments