Min helg har varit väldigt härlig. I Fredags kom Eric till mig och vi hade en mysig kväll, kollade på Blindspot och åt godis. Under lördagen åkte vi in till stan och kollade lite i affärer, jag fick med mig en väldigt söt blus hem från Zara som kommer passa perfekt till våren.

Igår åkte Eric hem eftersom att ny skolvecka börjar och jag passade då på att ta tåget till min mormor och morfar i Trollhättan, jag har nämligen studiedag idag. Så mysigt!

Vädret under helgen har varit underbart och jag trodde verkligen att det skulle hålla i sig. Tyvärr är det lite sämre idag vilket är lite tråkigt, men vi får hoppas att vårvädret visar sig igen under veckan.

Ha en jättebra måndag.

Ta hand om dig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsTesta det, ta en vecka då du ser positivt på de saker du i vanliga fall inte tycker om, oavsett vad det gäller. Försök att ändra din syn på de saker du fått för dig att du inte är så förtjust i.
Kanske upptäcker du något nytt om dig själv eller hittar någon maträtt du tidigare inte insett att du tycker om.

Försök att inte sitta fast i ditt alldeles för bekväma jag och aldrig testa något nytt.

Utmana dig själv, testa de saker du inte är så förtjust i på nytt. Du kanske får en annan syn på det och inser att du har missat något. Dina sinnen och du kommer att utvecklas.

Har du en restaurang du besökt en gång men inte tyckte om? Besök den igen och testa en annan maträtt, kanske kommer det att bli din nya favorit.

Har du testat på någon sport du inte gillade? Testa en gång till, förra gången hade du kanske bara en dålig dag och kunde inte prestera ditt bästa. Nästa gång kanske du inser att det faktiskt är något för dig.

Ge det en chans, du kommer upptäcka fler saker om dig själv. Tro mig.


Ta hand om dig

Likes

Comments

Denna vecka har jag haft fullt upp. Fokuserat mycket på plugg och även haft Nationella i första Matte kursen. Det kändes rätt bra faktiskt och det var skönt att få det gjort.

Resten av dagarna bestod av att vila upp mig lite då jag haft mycket den senaste tiden, börjat träna igen efter min förkylda period och har även smått börjat läsa på inför nästa veckas prov. Skolan tar tyvärr över den mesta av min tid just nu men det kommer förmodligen ge bra resultat i slutändan.

Var även på en synundersökning i Onsdag där det beslutades att jag ska få glasögon som jag kan använda i skolan. Mina ögon blir väldigt ansträngda och spända på lektionerna så detta ska hjälpa mig slappna av mer i ögonen. Hoppas på att det känns bättre då.

Just nu sitter jag på bussen påväg till Eric där jag ska spendera min helg, ska bli så mysigt att träffa honom igen.
Ska även se till att lägga plugget åt sidan lite under dessa dagar.

Kommer nog bli mycket Blindspot för mig under helgen också. Har ni sett den? Annars kan jag verkligen rekommendera den serien. Jag är helt fast och älskar den!!

Hoppas att ni alla får en bra helg!


En bild från lunchen i Onsdags med mina fina vänner.Vaknade även upp till sol och fint väder imorse. Så skönt att snön är borta. Hoppas nu att våren är påväg på riktigt.Ta hand om dig

Likes

Comments

Sitter just nu på ett Café och äter lunch med min vän Alice. Passar även på att läsa på inför biologi provet som vi har senare idag. Kommer kännas skönt när det är gjort och att få gå hem i eftermiddag och lämna skolan i några dagar och vila upp mig.

Idag ska jag även träffa min pojkvän igen som jag inte träffat på flera veckor, vilket ska bli väldigt mysigt.
Annars har jag inget mer planerat inför dagen förutom Taco-fredag och filmkväll med en massa godis.

Så skönt med Fredag nu, det har vi alla förtjänat.

Har ni några fredags planer?

Ta hand om dig

Likes

Comments