Hej igen!
Har inte uppdaterat på ett bra tag men tänkte försöka igen. Jag är iallafall hemma hos en kompis och ska sova här. Just nu tittar vi på film, a sunday horse den är så bra. Aja imorgon ska vi på Rolf-Göran Bengtssons clinic på Smedstad ridsportcenter där vi även rider lektion. Ska någon av er dit? Vi syns där isf.

Kram

Örminge squad :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen med ont i halsen så det blir hemma dag. Ska nog inte göra så mycket mer än att ligga kvar i sängen eller gå ner och titta på tv. Kanske ser på någon film eller så, men jag ska iaf gå ner o äta frukost nu. Hoppas iaf att ni får en bra dag <3

Kram <3

Bilder från igår med bästa @virastjarnberg <3

Likes

Comments

Hej, sitter just nu och skriver mitt första blogginlägg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jaja. Jag heter iaf Emma och är 14 år och jag rider på Smedstad ridsportcenter i Linköping. Jag sköter för tillfället 2st hästar, en storhäst och en ponny. Storhästen heter To Early "Earnie", han är privathäst och ägs av en av ridlärarna här i stallet. Ponnyn är ridskolans och heter Gevas Colleen "Colleen". Ni kanske fattar att min blogg kommer handla om hästar och ridsport men också om min vardag. Blev kanske inte ett jätte bra inlägg men är ju trotsallt mitt första. Men hoppas ni vill följa mig i mitt hästliv ;) kanske inte blir jätte mycket uppdatering nu i början eftersom jag inte är van att blogga oså. Men ni hittar mig iaf på mina andra sociala medier.

Instagram : emmaanderssoonnn
Snapchat : minigerjy
Ztable : Emma GerjyFina "Earnie"

Likes

Comments