​Jag springer, springer bort. Det är lättast så. Allt går bort,ändras och förändras. Vad gör jag i allt detta? En alltid förändrande partikel som  gör allt för att bli som den vill. Jag äter, jag sover och jag gråter. En evig cykel. Men även i detta lite skratt, lite glädjetårar för att världen är så fin. Med blomlakan och slitna gardiner färdas jag bort från världen utanför. Jag, mitt rum och jag. Tystnaden, tystnaden är påtaglig. Det är en sån bra tystnad som kommer när man som mest behöver den. Jag äter, sover, lyssnar, skrattar och sen blir det tyst. En dimma en lugn dag, lugnet efter stormen, det är tystnaden.  När alla har gått hem och jag är kvar ensam i min säng, då är det tyst. 

Jag gillar tystnaden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


När jag kollar tillbaka på mina gamla inlägg här på bloggen inser jag hur mycket jag har förändrats. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att mitt senaste inlägg skrevs sommaren 2014. Men på senaste tiden har jag tänkt mycket på hur mycket vi faktiskt förändras under våra liv. När det kommer till mig själv så skulle jag vilja säga att jag förändras varje dag. Mina känslor och min inställning till saker förändras ständigt och något som jag tyckte om för någon månad sen kanske inte alls intresserar mig nu. Det tycker jag är intressant, hur mycket vi människor förändras och hur snabbt vi anpassar oss efter situation och miljö.

När jag tittar tillbaka på mina gamla blogginlägg kan jag också se en väldigt vilsen tjej, som bara ville vara som alla andra. Jag ville visa upp en fin fasad och låtsas att jag var på ett visst sätt. På senare tid har jag kommit fram till att jag inte är som alla andra, rättare sagt så är jag inte som NÅGON annan. Jag är unik, det finns ingen som är EXAKT som jag, precis som det inte finns någon som är EXAKT som dig. När vi tittar på andra och jämför oss med dem missar vi en viktig sak, de är inte vi, vi är inte dem. Därför kommer vi inte kunna leva upp till de krav vi ställer på oss själva när vi vill vara som någon annan, för vi kan inte vara som någon annan. Vi kan låtsas och spela en roll som någon annan men vi kan inte VARA någon annan. Det är en stor skillnad mellan att just spela en roll och att faktiskt vara någon. Vi kan inte gå genom hela livet och spela en roll, och om vi kan det så kommer vi inte må bra av det i slutändan. Vi är menade att vara just de vi är och det ska vi inte låta någon eller något ta ifrån oss. Vi borde inte låta vårt dåliga självförtroende och vårt tvivel på oss själva ta över.

Mitt liv är inte tumblr. Mitt liv är inte fina bilder i fint ljus. Mitt liv är så mycket mer, precis som ditt. Våra liv är upplevelser,känslor,tankar och relationer som inte kan beskrivas i en enda bild. Även om bilder kan vara underbara hjälpmedel för att just uttrycka saker. Bakom min gamla blogg låg det så mycket osäkerhet och tvivel på mig själv samtidigt som det tog mod för mig att ens ha en blogg. Men jag vill inte leva mitt liv som en fasad. Mitt liv förtjänar att vara just MITT och jag vill leva det fullt ut. INGEN är som du, INGEN kan leva DITT liv, så ta vara på det och önska inte att du hade nån annans liv när du har DITT.


Likes

Comments

Hej fina ni! Vaknade vid 13.00 av att Anna väckte mig. Nu har hon åkt för hon skulle iväg, så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Det känns som att det kommer bli en bra dag idag! Jag tänker i alla fall göra det till en! Nu ska jag gå upp och göra lite brunch och njuta av det fina vädret. Ni får ha det så bra!
Likes

Comments


Anna kom hit innan och nu har vi gjort chokladdoppade jordgubbar och ska kolla någon film. Ni får ha en mysig kväll för det kommer vi ha!

Likes

Comments

Vaknade och kollade ut, ösregn, grått och tråkigt. Jag har så himla lätt att bli trött och deppig när det är grått och dåligt väder, men istället för att stanna i sängen och deppa gick jag upp och gjorde bananpannkakor till pappa och mig. Fick en jättebra start på dagen med god frukost och en lång pratstund. Nu sitter jag i sängen och har tänt ljus och lyssnar på musik, så mysigt! Ska klä på mig om en stund och sedan städa mitt rum. Ni får ha en bra dag trots vädret! Var positiva!


Likes

Comments

Hej bloggen! Vädret är väldigt tråkigt idag så jag har bara stannat inne och tagit det lugnt fram tills nu. Just nu är jag och mamma på väg in till Malmö för att kolla på bio! Vi ska se The fault in our stars, har höga förväntningar eftersom jag har hört att den ska vara jättebra men sorglig. Har någon av er sett den? Tyckte ni om den?

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag kom hem för en stund sedan efter att ha varit i Malmö med vänner! Vi var först på en träff i pildammsparken och sen gick vi och åt och shoppade lite. Jättemysig dag! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt. Funderar på att dra ut och springa lite sen eftersom det var ett tag sen jag tränade. Vi får se vad som händer.

Ni får i alla fall ha det bra så hörs vi!
Likes

Comments

Hej mina fina läsare! Jag har saknat att blogga jättemycket! Denna gången tänkte jag vara mer seriös och lägga ner mer tid på det jag lägger upp, kvalite' över kvantitet, right? Kommer såklart försöka lägga upp så ofta som möjligt ändå. Så min fråga till er är nu: Vad vill ni se mer av på bloggen? Jag kommer försöka lägga upp fler inlägg som handlar om speciella saker och inte bara där jag berättar vad jag har gjort under dagen för jag inser att det kanske inte är så kul. Så jag hoppas ni kommer gilla min nya bloggstil. Har även ändrat designen lite, vad tycker ni om den? I alla fall, ni får ha det bra! Vi hörs senare!


Likes

Comments

Ojsan nu glömde jag att blogga igen.  Eller nä har inte glömt bort det helt men har inte haft varken tid eller ork till att blogga. Så är det att vara människa haha. Var ju i Berlin förra veckan Måndag - Onsdag och där gick det ju inte att blogga. Men jag hade så kul! Mina ben var jättetrötta när jag kom hem men det var värt det! Blev ju även mitt första besök på Forever21! Gissa om jag fangirla när det låg typ granne med vårt hotell haha! Fick med mig riktigt fina grejer hem! Och sen har jag sovit med älskling sen jag kom hem tills i måndags och igår jobbade jag (praktik) så har inte haft tid om man säger så.

Sen som pricken över i har jag nu blivit sjuk! Går ju redan på pencilin mot mina allergiutslag som snart är borta! Men nu blev jag förkyld också haha. Men det är ändå rätt chill att bara få vara hemma ensam och ta det lugnt. Har haft fullt upp nu på sista tiden så behöver väl det! Vill börja träna igen så vill inte vara sjuk för länge! Måste ju träna inför sommaren då jag sticker till malta! Nä men nu ska jag fixa något att äta på och sen ska jag kolla på någon film eller serie! Vi hörs!

Här har ni lite bilder från Berlin! Lägger in resten i ett annat inlägg!

Likes

Comments