Har kört på detta ett tag. och ska nu dela med mig hur du kan tjäna Snabba lätta pengar hemifrån. länken jag kommer dela med mig är till en video som visar exakt hur du ska göra steg för steg. jag ska snart resa till USA i en månad i ett 5 stjärnigt hotell tack vare detta system. gillar du inte de jobbet du just nu har? testa detta system som gör att du kommer sluta ditt tråkiga jobb. och börjar leva det liv du verkligen förtjänar. drömmer du om en fin bil, ny resa? leva livet till fullo med andra ord? gör då som jag. här är länken till dem som är intresserade : http://gsnipersecret.com/alex1213

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slutat skolan för idag och umgicks med min fina vän som bor på samma internat och till o med i samma korridor :) mysigt! Det är en tjej jag ser att jag har kvar i framtiden!
Och nu sitter man o väntar på tåget för att kunna komma in till K-stad och sedan vidare till älskling!
Och guuuud vad jag är hungrig , kunde inte äta skolmaten. Men det kan jag inte göra ofta och ändå går jag o betalar för de var månad suck asså! Så när jag kommer hem blir det chicken-nuggets och nudlar haha. Och sen jag senare till middag blir det grytbitar och ngt gott till , o förmodligen grönsaker till älsk ;)

Likes

Comments

Godmorgon , nu ska man tillbaka till skolan och har säkert hamnat efter till 100!
Och nu dessutom sitter jag o väntar på tåget men som blir försenat och kanske ersätts med buss... Drygt att kanske behöva sitta och vänta på nästa tåg hur länge som helst , men aja , man kan inte styra allt!
Peace ✌Likes

Comments

Ja.. Den bilden jag har för detta inlägget kan nog många känna igen sig med. Men varför har vi det så? Varför kan inte folk vara godhjärtade och snälla? Nej det funkar ju tydligen inte så , vi kommer inte få bort smärtan ur denna värld. Väldigt tragiskt. OCH JAG VILL VERKLIGEN FÅ FRAM , att jag lider med er kvinnor/tjejer världen över som får vara med om misshandel (både psykiskt o fysiskt) , våldtäkt och en hel del från män i världen... Känns inte rätt för fem öre! Feminismen måste lyftas och vi måste göra oss kvinnor mycket mäktigare och starkare i samhället. För här i Sverige så lever vi i ett mans-samhälle än.. Sorgligt! Så kom igen nu tjejer , visa er starka!
Likes

Comments

Ja så alla vet var jag och älskling på hans systers bröllop igår (i Halmstad). Och eftersom det var så långt iväg , så sov vi i lokalen där festen o lite annat hölls igår. Haha jag och älskling hittade ett förvarnings rum där vi fixade till och använde massa saker som vi kunde sova på/med. ;) Man får väl va lite påhittiga ibland! Vi var faktiskt inte 100 på att vi skulle till bröllopet eftersom vi är sjuka båda 2, och därför hastigt tog vi oss dit och hade inte med oss allt vi behövde , som t.e.x sovsäck , kudde.. Ja och mycket mer. Nu tänkte vi dricka lite te med honung så att vi kan lyckas bli lite friskare :) så vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej allihopa , vet att jag har varit segare än segast på att lägga upp inlägg , men som ni vet så är jag sjuk och är fortfarande inte helt kry , så har typ ingen ork till något. Men ändå sitter jag på bröllop med min kille och det är hans vackra syster som gifter sig :) mysigt värre!

Likes

Comments