TUFF START PÅ ÅRET

Hej fina ni.

Hoppas 2021 börjat fint för er. Som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat lika mycket på senaste som tidigare. Jag känner att jag inte vill gå in på det allt för mycket då det för mig är ganska privat men jag kan säga att jag haft ett par tuffa veckor, det är tufft just nu. Jag har valt att inte fokusera på sociala medier då jag tidigare lagt 7 - 8h per dag och om inte mer vilket är helt galet. De senaste dagarna har jag fokuserat på saker som får mig att må bra, så trött på att känna ångest och stress över alla andras liv - menar att jag jämför mig med andra hela tiden. Jag behöver fokusera på mig själv, komma på vad jag vill göra i mitt liv samt göra saker som får mig att må bra och inte stirra mig blind i alla andras ”perfekta liv”.

Ikväll satte jag och min pojkvän oss ner och pratade om framtiden för att se om vi vill samma sak, något vi har pratat om tidigare men kanske inte på samma sätt som ikväll. Så lättad och tacksam över att vi landade i samma sak och att ha något att sträva efter. Älskar att få drömma och längta - nu ska det bara bli av också, det är ju det långsiktiga målet.

Något annat som också fått mig nere är detta mörker, detta gråa, kalla och blåsiga väder samt isoleringen. Jag är SÅ trött på detta nu.. Vill bara att allt ska vara över, vill ha sommar och sol - värme. Ja, nu längtar jag efter ett vanligt liv igen och det tror jag att jag är långt ifrån ensam om.

Så tacksam för er <3

Gillar

Kommentarer