TRE VECKORS UTMANING

Hoppas ni haft en fin lördag. Vi fick strålande sol idag vilket jag är så tacksam över - känner sådan energi, glädje, tacksamhet och lycka så fina känslor.

Jag tänkte att jag skulle kicka igång en liten utmaning för alla er som vill kicka igång året lite. Det är så viktigt att ta hand om sig själv på det sätt vi kan med bra mat och träning. Jag började idag och det vore så kul om fler vill haka på kommande vecka.

Upplägget ser ut såhär:

• 3 styrkepass i veckan, på gymmet eller hemma - det spelar ingen roll. Minst 30 min.
• 3 PW i veckan, minst 30 min.
• Plocka bort tre sämre saker. Läsk, sötsaker (godis, kakor, glass, efterrätt) och snabbmat i form av pizza, hamburgare osv. Får du sötsug, så är choklad över 70% ok. Jag tillåter mig att dricka col zero på fredagar och lördagar - annars dricker jag alltid vatten. Skippa öl och söta drinkar och håll dig till vin, gärna torra eftersom de innehåller mindre socker. Om du är på språng och behöver köpa någon snabbmat, väl ex en sallad istället.

Dessa tre veckor kommer jag att varje dag dela tre hälsotips för att peppa och inspirera er så mycket jag kan. Så vad säger ni, ska vi köra tre veckor tillsammans i hälsans tecken? Kommentera gärna om ni är på, så mycket roligare om vi kan peppa varandra.

Nu kör vi!! 💗

Gillar

Kommentarer