THREE THINGS I'M AFRAID OF

- Att inte bli accepterad & jag vet egentligen kanske inte riktigt själv vad jag menar men jag är rädd för att aldrig bli accepterad av människor i min omgivning för den jag är samtidigt som jag vet att jag är accepterad så finns det något där bakom för jag vågar aldrig vara mig själv till 100% mer än när jag är med E. Jag är nog rädd för att få negativitet tillbaka om jag gör något som är "fel" i någon annans ögon. För mig är det ganska viktigt att bli accepterad av de jag vill ha runt mig, jag vill alltid vara alla tillags & att alla de ska tycka om mig även om jag innerst inne vet att det inte alltid går.

- Att någon som står mig nära ska bli sjuk & det är väl alltid en rädsla såklart. Nu på senaste har det också pratats mer om cancer, inte så nära mig men runt kring mig i min närhet & det är jobbigt även om jag inte känner någon av dem så påverkas jag ändå av det såklart. Att det kan vända så fort är så sjukt skrämmande & att få det beskedet är helt oförståeligt om du själv aldrig varit drabbad eller känt någon som blivit drabbad. Det gäller verkligen att ta vara på sina nära & kära & att aldrig ta någon för givet - samtidigt som vi inte vill leva varje dag som om morgondagen vore den sista, det hade blivit svårt.

- Att aldrig lyckas med något. Ni vet ju att jag är sjuk & för närvarande också sjukskriven. Jag har ju skrivit detta ganska nyligen om att jag har drömmar & mål & att jag vill så mycket mer än att stå stilla i mitt "sjuktillstånd". Därför är jag nog också ganska rädd för att jag aldrig ska kunna ta mig vidare - men jag hoppas det såklart för jag vill också lyckas i livet. Jag vill, när jag är gammal kunna se tillbaka på mitt liv & känna mig nöjd & tacksam över att jag tog mig dit jag ville hur sjuk jag än var som ung så vill jag ändå kunna se tillbaka & tänka "JAG GJORDE DET" & det är mitt mål.

Gillar

Kommentarer

Yela
Yela,
Åh jag känner igen mig så i din sista punkt! Är också sjukskriven & rädd för att inte komma igång med livet igen. Men det gör man tillslut❤️❤️
nouw.com/yela
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
jag hoppas det & vill tro på det! många kramar till dig <3 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
jessiFri85,
Vi bär på olika rockar för vem/vilka vi träffar & umgås med. Men hemma i vår trygghet bär vi inga rockar för där vågar vi va oss själva.

Nu fick du mig aTT fundera över livet. Det är helt OKEJ 🙂.

Vi kommer att få tillbaka våra liv en vacker dag! Vi kommer kännas oss nöjda med våra liv en vacker dag. Vi kommer känna att allt kämpande kommer vara värt det.
Ta hand om dig! Kram❣️
nouw.com/jessifri85
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
tack fina du! behöver verkligen höra detta just nu <3 många kramar
nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
jessiFri85,
Det är kul att förmedla något som du behöver just nu. Det värmer i hjärtat❤️ Kramar❣️
nouw.com/jessifri85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229