THIS WEEK'S LIST

LISTOR

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN? - Denna veckan har jag mest tränat, jag har varit hemma & lagat middag, donat i min rabatt. Kört & hälsat på nära & kära. Ikväll var det även middag hos mamma & pappa då.

VAD HAR VARIT DET BÄST MED VECKAN? - Att jag har spenderat tid med nära & kära, att träningen börjar gå bättre igen samt att jag unnat mig saker, väldigt längesedan jag gjorde det. Min fina har även spenderat hela helgen hemma vilket också varit något av det bästa, att bara få ha honom hemma.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA? - Mitt mående är inte så bra just nu. Tillbaka med väldigt mycket tankar, har väldigt mycket ångest kring olika saker. Är ledsen - vill inte gå in på detaljer, känner att det är för privat men mitt mående är verkligen inte bra just nu - inte mått såhär sedan jag var 14 år tror jag & det är väldigt skrämmande. Det är bara väldigt mycket just nu men jag hoppas att det kommer bli bra igen. Nu rinner tårarna igen... Jag vill tro att det kommer bli bra, får tillåta mig själv att må såhär & att gråta - att inte stänga något inne för det är ju heller inte bra. Har i alla fall funderat på att boka en tid med en psykolog, känner att jag verkligen behöver prata av mig med någon som har tystnadsplikt - så mycket jag vill få ur mig & jag tror det kommer lätta extremt mycket så jag ska ta tag i det i veckan. När jag var 14 pratade jag med en psykolog kring min ångest & det hjälpe mig verkligen mig då, därför hoppas jag på att det kanske kan hjälpa mig igen.

VECKANS KÖP? - Denna veckan har jag unnat mig en hel del. Känner att jag behövt det. Jag unnade mig proteinpulver samt två gummiband för träning. Jag har också unnat mig ett par nya sneakers, en mössa & en tjocktröja - visar när det kommit.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT? - Nej, inget speciellt så.

DET GODASTE DU ÅT? - Ätit en massa gott denna veckan. Bland annat linsbolognese, tacos i fredags, sushi i lördags & lax idag. Blir så bortskämd men jag tycker det är viktigt att äta god mat, älskar mat.

VECKANS LÄNGTAN? - Har ingenting inplanerat inom det närmaste så det finns väl inget jag längtar till så. Annars längtar jag alltid tills det är helg, haha.

Gillar

Kommentarer

carolamelin
carolamelin,
Hoppas du mår bättre snart igen och att du får hjälp med det som gör dig ledsen❤️nouw.com/carolamelin
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
tack fina du, jag hoppas också det! <3 kram nouw.com/emmaakarlegrund
Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Jätte tråkigt att läsa att du inte mår bra, kg hoppas det vänder och tillåt dig känna och försök bearbeta. Jag själv ska börja gå till en psykolog och prata 🧡🍂nouw.com/melinabjorkmangot
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
ja, usch det är verkligen inte roligt att må dåligt - fruktansvärt med ångest 😟 å vad skönt, tycker du är så modig som tagit det steget att kontakta en psykolog. för mig har det tagit 4 månader att ringa, he he... men nu har jag tagit tag i det & det känns SÅ skönt! kram <3 nouw.com/emmaakarlegrund
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229